Multiplank Eiken vloer
kopen in Utrecht

De beste kwaliteit houten vloeren uit voorraad leverbaar

Multiplank Eiken Vloer kopen in Utrecht

Koop een goedkope multiplank eiken vloer bij de beste houten vloeren winkel. Een goedkope multiplank eiken vloer laten leveren heeft meer aandacht nodig dan u waarschijnlijk beseft. Op de meeste houten vloeren websites zeggen ze vaak de goedkoopste te zijn. Maar toch zit er een vrij groot verschil in prijs en je kunt je afvragen hoe dat mogelijk is. Bij de vloerenhal is het anders. Daar vind u zeker goedkope multiplank eiken vloeren van topkwaliteit. Daar laten we u zien dat deze vloeren van goede kwaliteit zijn en ook echt voordelig zijn. Niet alleen zijn de multiplank vloeren van Nederlands fabrikaat, ook hebben deze vloeren het goedgekeurde PEFC keurmerk. Dit keurmerk houdt in dat het hout zorgvuldig en selectief wordt gekapt. Zoekt u een echte multiplank eiken houten vloer voor uw woonkamer of bedrijf in Utrecht? Ook voor u een authentieke multiplank eikenhouten vloer van Nederlandse Kwaliteit?

Houten vloer enkel en alleen met Keurmerk

Als een van de weinige houten vloeren bedrijven in Nederland zijn al onze multiplank eiken vloeren met een legaal FSC keurmerk. Dit is een zekerheid voor duurzaamheid en verantwoord bosbeheer.

Legservice ook voor uw houten vloer in Utrecht.

U komt er helaas niet aan toe om zelf uw vloer te leggen? Wij komen niet alleen bij u in de regio van Utrecht uw houten vloer leveren, tevens kunt u gebruik maken onze speciale legservice.

Utrecht Houten Vloeren leverancier - Leveren en Leggen

Lamelparket prijzen liggen een stuk lager dan dat van multiplank eiken. Dat heeft te maken met dat er een verschil van kwaliteit in beide houten vloeren. Lamelparket is een meerlaag opgebouwde houten vloer en is de goedkopere van de twee. Lamelparket hoeft niet perse een stuk voordeliger te zijn dan multiplank eiken.

Een heel groot aanbod aan eiken multiplanken zal je zeker bij de Vloerenhal Montfoort vinden. Prijs en kwaliteit is dan ook nergens zo goedkoop te vinden in de rest van Nederland. Die goedkope prijs is mogelijk doordat men het hout in bulk in Europa koopt. Waarna de eigen zagerij er multiplank vloeren van maakt.

Een bijkomend belangrijk punt is dat al het hout wat bij de aanbieders wordt besteld voldoet aan het PEFC-keurmerk. Waarborg op de kwaliteit van de vloeren kan omdat de vloeren van Nederlands maaksel zijn.

Vloeren van Nederlandse bodem voor hele mooie prijzen!

Eiken multiplank rustiek eiken vloer, eiken multiplank rustiek plus vloer? Genoeg keuze Hoezo kiezen voor een multiplank eiken vloer?

Het grote pluspunt waardoor uw investering langer mee zal gaan. Dus heeft u bestedingsruimte is het zeker iets om te overwegen.

Een massief eiken vloer bestaat honderd procent uit eiken hout. De eiken multiplank daarentegen bestaat uit een toplaag alleen van eiken hout. Als de eiken vloer gelegd is ziet u geen verschil tussen de beide vloeren. Doordat de toplaag hard is, zal deze niet snel beschadigen. De eiken multiplank vloeren gaan vele jaren mee waardoor u er lang zal genieten.

Is er vloerverwarming er plaats dan is een multiplank vloer uitermate geschikt.
En ook bij een zwevende vloer is de multiplank vloer ook te leggen. Een ander pluspunt is dat een multiplank vloer op diverse manieren kan worden bewerkt en afgewerkt. Het naadloos leggen van een multiplank eiken vloer is ook heel eenvoudig te doen.

Hoe komt een multiplank vloer er uit te zien in de huiskamer?

Voor de prijs van een multiplank eiken vloer hoeft u niet lang over na te denken. U kent vast en zeker wel die warme ambiance van een massief eiken vloer. Diezelfde ambiance heeft een multiplank eiken vloer ook.

Een ander pluspunt bij Vloerenhal Montfoort is dat de niet zulke fraaie noesten en scheuren die je over het algemeen in goedkope houten vloeren ziet niet present zijn. Dit zorgt ervoor dat de vloer er wat rustiger uit ziet. Eiken hout uit europa heeft de reputatie dat het een veel rustiger karakter heeft dan Amerikaans eiken. Het heeft daarom een meer stijlvolle look.

Ook is er een lekker groot aanbod aan diverse olien met kleuren present. Dat is gemakkelijk want daardoor vind je altijd wel de perfecte kleur bij uw interieur.

Bij vloerenwinkel voordelig een eiken multiplank vloer laten leggen?

Een klant die een multiplank eiken vloer besteld kan dat in principe zelf leggen. Alleen als je handig bent.

Er zijn wel een paar dingen waar je op dient te letten en dat is de werking van het hout. Hout zal altijd werken onder de invloed van luchtvochtigheid en tevens ook droogte. Wanneer je de ruimte tussen muur en hout genoeg vrij houdt vang je de werking van het hout op. Wanneer je gebruik maakt van deze speciale legservice hoef je je daar geen zorgen over te maken.

Toch wat anders op zoek?

Smaken verschillen natuurlijk. Je kunt toch ook denken aan een massieve parketvloer. Deze vloeren zijn nog steeds ontzettend populair. Dit zijn vloeren die vast op de ondergrond gelegd worden. Zoek je zwevend dan kan dat heel gemakkelijk. Ook dit soort vloeren kunnen in elke gewenste kleur met onze olien worden afgewerkt.

Vloerenhal Montfoort heeft een uitgebreide showroom waarin u alle leverbare eiken houten vloeren kunt doornemen. Natuurlijk bent u van harte welkom. Tijd vrij voor een kwaliteits eiken houten vloer? Neem dan een kijkje in onze showroom in Montfoort. We zien u gaarne verschijnen koffie staat voor u klaar.