Lamelparket
kopen in Utrecht

De beste kwaliteit houten vloeren uit voorraad leverbaar

Lamelparket Vloer kopen in Utrecht

Bestel een goedkope lamelparket bij een betrouwbare houten vloeren bedrijf. Even een goedkoop lamelparket laten leveren en leggen doet u niet echt eventjes tussendoor. De meeste lamelparket leveranciers zeggen vaak de goedkoopste te zijn. Afgezien van al die verkoop praatjes is er toch een vrij groot verschil in de prijs. Waar de prijzen wel heel goedkoop en voordelig zijn is bij de Vloerenhal. Deze winkel staat er ook om bekend de goedkoopste te zijn en geeft daar ook garantie op dat te zijn. Daar zal u zien dat een lamelparketvloer van perfecte kwaliteit zeker voordelig kan zijn. Niet alleen zijn deze vloeren van echt nederlands fabrikaat, ook hebben ze het officiele PEFC keurmerk. Dit keurmerk houdt in dat het hout zorgvuldig en selectief wordt gekapt. Bent u op zoek naar een tijdloze lamelparket houten vloer voor uw woonkamer of kantoor in Utrecht? Een eerlijke lamelparket vloer van Nederlandse Kwaliteit, in ieder vertrek?

Houten vloer alleen met FSC keurmerk

Alle houten vloeren zijn met origineel fsc keurmerk. Dat betekent een waarborg voor degelijkheid en weldoordacht bosbeheer.

Onze legservice tevens bij u in Utrecht.

Geen tijd om eigenhandig een vloer te leggen? Geen tijd om uw houten vloer zelf te leggen? Maak dan gebruik van onze legservice.

lamelparket houten vloeren Utrecht

Lamelparket is een product wat wordt samengesteld uit een massieve top laag van eiken hout en een onderlaag van verlijmde berkenhout. Lamelparket wordt maar al te vaak verward met multiplank. Het onderscheid tussen multiplank en lampelparket zit dan ook in de details. De multiplank kost wat duurder aangezien de onderlaag is opgebouwd uit multiplex hout. Daarom is een multiplank wat duurder dan lamelparket . Wel bestaan beide type vloeren uit een massief eiken toplaag.

Wat u dient te weten over lamelparket.

Lamelparket kunt u naadloos leggen of laten leggen. Door de onderrug werkt de lamelplank vloer amper onder invloed van vocht en temperatuur schommelingen. De onderrug bestaat uit een kruislings verlijmde berken onderlaag. Boven op de deze onderrug is een eiken toplaag verlijmt. Om die reden is het lamelparket veel minder gevoelig voor krimpen of uitzetten in vergelijking met een massief houten vloer. Dit soort vloeren zijn daarom eenvoudig te onderhouden en ook heeft lamelparket een lage warmteweerstand. Dat maakt de vloer uitermate geschikt voor vloerverwarming.

Zit u in Utrecht en zoekt u lamelparket voor thuis? Kom dan langs bij Vloerenhal Montfoort.

De pluspunten van lamelparket.

  • Eersteklas materiaal.
  • Nederlands fabricaat
  • Zelf te leggen
  • 1000 en 1 kleur keuzes
  • Duurzaam product
  • Scherp geprijst
  • Alles op vooraad
  • Geschikt met vloerverwarming

Wij leveren lamelparket ook in Utrecht. Topkwaliteit van Nederlands fabricaat tegen scherpe prijzen.