Lamelparket
kopen in Utrecht

De beste kwaliteit houten vloeren uit voorraad leverbaar

Lamelparket Vloer kopen in Utrecht

Bestel een goedkope lamelparket bij een betrouwbare houten vloeren bedrijf. Even een goedkoop lamelparket laten leveren en leggen doet u niet echt eventjes tussendoor. De meeste lamelparket leveranciers zeggen vaak de goedkoopste te zijn. Afgezien van al die verkoop praatjes is er toch een vrij groot verschil in de prijs. Waar de prijzen wel heel goedkoop en voordelig zijn is bij de Vloerenhal. Deze winkel staat er ook om bekend de goedkoopste te zijn en geeft daar ook garantie op dat te zijn. Daar zal u zien dat een lamelparketvloer van perfecte kwaliteit zeker voordelig kan zijn. Niet alleen zijn deze vloeren van echt nederlands fabrikaat, ook hebben ze het officiele PEFC keurmerk. Dit keurmerk houdt in dat het hout zorgvuldig en selectief wordt gekapt. Bent u op zoek naar een natuurlijke lamelparket houten vloer voor uw woonkamer of kantoor in Utrecht? Ook voor u een eerlijke lamelparket vloer van Nederlandse Kwaliteit?

Houten vloeren alleen met FSC keurmerk

Wie een lamelparket vloer bij ons besteld heeft een houten vloer met een legaal FSC keurmerk. Dat betekent een waarborg voor degelijkheid en weldoordacht bosbeheer.

Onze legservice ook bij u in Utrecht.

U kunt uw vloer niet echt zelf leggen? Niet enkel en alleen komen wij bij u in de regio van Utrecht uw houten vloer leveren, tevens kunt u vragen om onze legservice.

Houten Lamelparket Vloeren leveren en legservice ook bij u in Utrecht

Lamelparket bestaat uit 2 lagen. De toplaag bestaat uit massief eiken hout en de onderlaag bestaat uit verlijmd berkenhout. Overigens niet te verwarren met multiplank. Er zitten wel grote verschillen tussen lamelparket of multiplank. De multiplank kost wat duurder aangezien de onderlaag is opgebouwd uit multiplex hout. Daarom is een multiplank wat duurder dan lamelparket . De overeenkomst is dat allebei de type houten vloeren een massieve eiken toplaag hebben.

De kenmerken van lamelparket.

Lamelparket kunt u naadloos leggen of laten leggen. Door de onderrug werkt de lamelplank vloer amper onder invloed van vocht en temperatuur schommelingen. Doordat de onderrug bestaat uit een kruislings verlijmde onderlaag en de toplaag bestaat uit eiken is lamelparket een stuk minder gevoelig voor krimp of uitzetten als bij een massief houten vloer. Dit soort vloeren zijn daarom gemakkelijk te onderhouden en ook heeft lamelparket een lage warmteweerstand. Wat hem ook geschikt maakt om te gebruiken met vloerverwarming.

U zit in Utrecht en bent op zoek naar betaalbaar lamelparket voor bij u in huis? Kom dan een kijkje nemen bij Vloerenhal Montfoort.

Pluspunten van ons lamelparket.

  • Eersteklas materiaal.
  • Nederlands fabricaat
  • Kan zelf worden gelegd
  • Keuze uit veel verschillende kleuren
  • Degelijk product
  • Wij bieden kwaliteit tegen een hele scherpe prijs
  • Alles op vooraad
  • Geschikt met vloerverwarming

Eiken Lamelparket wordt ook geleverd en gelegd in Utrecht. Topkwaliteit van Nederlands fabricaat tegen scherpe prijzen.