Lamelparket
kopen in Utrecht

De beste kwaliteit houten vloeren uit voorraad leverbaar

Lamelparket Vloer kopen in Utrecht

Bestel een goedkope lamelparket bij een betrouwbare houten vloeren bedrijf. Even een goedkoop lamelparket laten leveren en leggen doet u niet echt eventjes tussendoor. De meeste lamelparket leveranciers zeggen vaak de goedkoopste te zijn. Afgezien van al die verkoop praatjes is er toch een vrij groot verschil in de prijs. Waar de prijzen wel heel goedkoop en voordelig zijn is bij de Vloerenhal. Deze winkel staat er ook om bekend de goedkoopste te zijn en geeft daar ook garantie op dat te zijn. Daar zal u zien dat een lamelparketvloer van perfecte kwaliteit zeker voordelig kan zijn. Niet alleen zijn deze vloeren van echt nederlands fabrikaat, ook hebben ze het officiele PEFC keurmerk. Dit keurmerk houdt in dat het hout zorgvuldig en selectief wordt gekapt. Op zoek naar een natuurlijke lamelparket vloer voor uw woonkamer of bedrijf in Utrecht? Uw wilt heel graag in elke ruimte een robuuste lamelparkethouten vloer van Nederlandse Kwaliteit?

FSC keurmerk voor al onze houten vloeren

Als een van de weinige houten vloeren bedrijven in Nederland zijn al onze lamelparket vloeren met een legaal FSC keurmerk. Dat betekent een waarborg voor degelijkheid en representatief beleid bij bosbeheer.

Speciale legservice bij u in Utrecht.

Geen tijd om zelf de vloer te leggen? Ook bij u in de regio van Utrecht leggen wij houten vloeren bij u thuis of kantoor.

lamelparket houten vloeren Utrecht

Lamelparket wordt opgebouwd uit een massieve top laag van eiken hout en een onder laag van verlijmde berken hout. Lamelparket wordt maar al te vaak vergeleken met multiplank. Het verschil tussen multiplank en lampelparket zit dan ook in de details. De multiplank kost wat duurder aangezien de onderlaag bestaat uit multiplex hout. Daarom is een multiplank wat duurder geprijsd dan een lamelparket vloer. De overeenkomst tussen beide vloeren is dat de toplaag bestaat uit massief eiken.

De kenmerken van lamelparket.

Lamelparket kan naadloos gelegd worden. Een lamelplanken vloer heeft geen last van vocht en temperatuur schommelingen. De onderrug bestaat uit een kruislings verlijmde berken onderlaag. Boven op de deze onderrug is een eiken toplaag verlijmt. Om die reden is het lamelparket veel minder gevoelig voor krimpen of uitzetten ten opzichte van een massief houten vloer. Een houten vloer is erg makkelijk in onderhoud, daarnaast heeft lamelparket een lage warmteweerstand. Dat maakt de vloer uitermate geschikt voor vloerverwarming.

U zit in Utrecht en bent op zoek naar voordelig lamelparket voor bij u thuis? Kom dan langs bij Vloerenhal Montfoort.

Voordelen van ons lamelparket.

  • Al onze houten vloeren zijn van eersteklas materiaal.
  • Nederlands fabricaat
  • Kan zelf worden gelegd
  • 1000 en 1 kleur keuzes
  • Degelijk product
  • Kwaliteit en voordelige prijs
  • Gelijk uit voorraad te leveren
  • Geschikt met vloerverwarming

Eiken Lamelparket wordt ook geleverd en gelegd in Utrecht. Wij leveren Nederlands fabricaat, topkwaliteit tegen voordelige prijzen.