Eiken vloer
Grenen Vloer
kopen in Teckop

De beste kwaliteit houten vloeren uit voorraad leverbaar

Eiken Vloer kopen in Teckop

U bent op zoek naar een natuurlijke eiken houten vloer voor bij u thuis of bedrijf in Teckop? U wilt graag bij u thuis in elke kamer een authentieke eiken vloer van Nederlandse Kwaliteit?

Grenen Vloer kopen in Teckop

U wilt graag bij u thuis in elke kamer een authentieke grenen houten vloer van Nederlandse Kwaliteit? De meest voordelige grenen houten vloer voor uw huiskamer of bedrijf in Teckop van de allerbeste kwaliteit!

Duurzame houten vloeren met keurmerk

Als een van de weinige houten vloeren leveranciers in Nederland zijn al onze eiken en grenen vloeren met een legaal FSC keurmerk. Dit is een garantie voor degelijkheid en goed beleid bij bosbeheer.

Legservice ook voor uw houten vloer in Teckop.

U komt er helaas niet aan toe om zelf uw vloer te leggen? Geen tijd om uw houten vloer zelf te leggen? Vraag dan om onze gespecialiseerde legservice.

Eikenhouten vloeren en Grenen Vloeren Teckop

Weet u precies wat de pluspunten van een houten grenen houten vloer is? De meeste mensen begrijpen wel dat grenen vloeren een stuk voordeliger zijn dan eiken vloeren.

Sterker nog, een grenen houten vloer is goedkoper dan een laminaat vloer.

U heeft dan bovendien een grenen houten vloer voor dezelfde prijs in plaats van een plastic laminaat vloer van plastiek. En het voordeel van een grenen houten vloer is dat het veel langer mee gaat dan een laminaatvloer van kunststof. Een grenen houten vloer kun je opnieuw schuren en opnieuw afwerken. Met een laminaat vloer is dat niet mogelijk . Een laminaat vloer kun je niet schuren en opnieuw afwerken. Dat kan wel met een grenen houten vloer.

Niet te vergeten dat een grenen vloer die markante warme hout gloed heeft. Een grenen houten vloer heeft die typische unieke houten ambiance en neemt de warmte van de ruimte ook aan. Dat heeft als pluspunt dat een grenen houten vloer warmer en prettiger aanvoelt dan bij normaal laminaat. Een ander pluspunt is dat een grenen houten vloer een dempende werking heeft door de isolerende werking van het hout.

Door bijna alles zelf te doen kan een grenen vloeren winkel met veel ervaring goedkope grenen vloeren bieden. De inkoop van het hout wordt zelf georganiseerd. Vervolgens wordt het door een houtzagerij bewerkt waarna er kwaliteitsOm er kwaliteitsvloeren van te laten maken wordt het hout in een speciale zagerij bewerkt. Hierdoor kan de kwaliteit altijd hoog blijven. Daarom weten we dat de kwaliteit en prijs die wij vragen nergens in Nederland te vinden is.

U zoekt een eiken vloer en bent gevestigd in de regio Teckop?

Een eiken vloer is een degelijke houten vloer en gaat een lange tijd mee. Het wordt niet voor niets de beste vloerbedekking genoemd. Logisch, want zo’n houten vloer is degelijk en heeft een hippe ambiance.

Doordat het een natuurproduct is past het in elk interieur van minimalistisch tot modern en klassiek.

Een eiken vloer is tevens eenvoudig in de bewerking. Ook een pluspunt is dat de bewerking van een eiken vloer eenvoudig is, waardoor er voor ieder interieur een gepaste afwerking is.

De pluspunten van eiken houten vloeren.

 • Gaat een lange tijd mee
 • Veel verschillende Keuzes tot bewerking
 • Unieke ambiance
 • Karakter
 • Slijtvast
 • Nederlands fabricaat

U zoekt een eiken vloer en zit in de omgeving Teckop? Kom langs in de showroom waar we u heel graag meer uitleggen over de eiken vloeren. Heeft u interesse in massief eikenhout of een multiplank eiken vloer? We adviseren u graag en nemen de tijd voor u.

Bij Vloerenhal Montfoort bieden we massief, duoplank tot lamelparket. Er is een ruime keuze aanwezig. Kwaliteit en Nederlands fabricaat. Wat voor stemming u ook wilt verkrijgen in uw appartement, met een eiken vloer geeft u uw appartement een extra dimensie.

Prijs van lamelparket ligt een stuk lager dan die van gewoon standaard multiplank eiken. Dit heeft te maken met dat er verschil in kwaliteit zit in beide houten vloeren. Lamelparket is een houten vloer met meerlagen en is de minder prijzige van de twee. Lamelparket is niet perse goedkoper te zijn dan multiplank eiken.

Bij houten vloeren winkel Vloerenhal Montfoort is er heel groot aanbod van eiken multiplanken. Prijs en kwaliteit is dan ook nergens zo goedkoop te vinden in de rest van Nederland. Buiten dat men het hout in bulk in Europa inkoopt maar tevens wordt het hout verwerkt in de eigen zagerij. Daar wordt het verwerkt tot multiplank vloeren .

Een bijkomend belangrijk punt is dat al het hout wat bij de aanbieders wordt besteld voldoet aan het PEFC-keurmerk. Garantie van de kwaliteit van de vloeren kan omdat deze van Nederlands maaksel zijn.

Een hele scherpe prijs voor Nederlandse kwaliteitsvloeren!

eiken multiplank rustiek plus vloer, eiken multiplank rustiek vloer? Wat is uw keuze? Heeft u liever een multiplank eiken?

Uw geld investeren in een muliplank eiken vloer is een perfecte investering omdat deze vloeren langer meegaan. Als uw bankrekening het aan kan is het zeker te overwegen.

Het verschil met een massief eiken vloer is dat de toplaag van een eiken multiplank van eikenhout is waardoor het er precies als de massieve eiken variant uit ziet. Als de eiken vloer eenmaal gelegd is is er geen verschil tussen de twee. Door de harde top laag voorkomt het dat deze niet zo snel zal beschadigen. De eiken multiplank vloeren gaan vele jaren mee waardoor u er lang van kan.

Is er vloerverwarming er plaats dan is een multiplank vloer zeker geschikt voor.
Tevens ook bij een zwevende vloer is de multiplank vloer ook te leggen. Wilt u een multiplank vloer bewerken achteraf dan is dat heel eenvoudig te doen. Vergeet niet dat u een multiplank eiken vloer naadloos kan leggen.

Uiterlijk van een multiplank eiken vloer?

Voor de prijs van een multiplank eiken vloer hoeft u niet lang over na te denken. U kent vast en zeker wel die prachtige diepe warme ambiance van een massief eiken vloer. Diezelfde ambiance heeft een multiplank eiken vloer ook.

Heel wat goedkope houten vloeren barsten van de noesten en scheuren. Dat zult u niet bij de Vloerenhal Montfoort vinden. Je houten vloer zal er absoluut goed uitzien. Eiken hout uit europa staat er om bekend dat het een meer rustig karakter heeft dan Eiken uit Amerika. Het heeft uiteindelijk een meer stijlvolle look.

Ook is er een uitgebreidt aanbod aan verschillende olien met kleuren voorhanden. Dat is handig want het zal u helpen bij het zoeken naar de juiste kleur die past bij uw thuis.

Hoe laat je een eiken multiplank vloer voordelig door iemand?

Ben je handig? Dan is het niet moeilijk om een multiplank eiken vloer zelf te leggen.

Er zijn een aantal punten waar je op moet letten en dat is de houtwerking. Hout zal voortdurend werken onder de invloed van luchtvochtigheid en droogte. Als je de ruimte tussen muur en hout genoeg vrij houdt kun je de werking van het hout vermijden. Als je gebruik maakt van de legservice hoef je je daar geen zorgen over te maken.

Toch op zoek naar een andere vloer?

Zoek je toch iets anders voor je werkplek dan is een massieve parketvloer eventueel iets voor je. Dit zijn vloeren die vast op de ondergrond worden gelegd. Zoekt u zwevend dan kan dat heel gemakkelijk. Ook deze vloeren kunnen in iedere gewenste kleur met onze olien worden bewerkt.

Vloerenhal Montfoort heeft een uitgebreide showroom waar al onze eiken vloeren te bekijken zijn en tevens direct te leveren zijn. U bent van harte welkom. Indien u op zoek bent naar een eiken vloer van de allerbeste kwaliteit moet u echt bij ons in de showroom langskomen.

Lamelparket bestaat uit 2 lagen. De toplaag heeft massief eiken hout en de onderlaag is verlijmd berkenhout. Lamelparket is iets anders dan multiplank. Het verschil tussen multiplank en lampelparket zit dan ook in de details. De multiplank kost wat duurder aangezien de onderlaag bestaat uit multiplex hout. Daarom is een multiplank wat duurder dan lamelparket . De overeenkomst tussen beide is dat ze een massief eiken toplaag hebben.

Lamelparket advies.

Lamelparket kan naadloos worden gelegd. Een lamelplanken vloer heeft bijna geen last van vocht en temperatuur schommelingen. De onderrug bestaat uit een kruislings verlijmde berken onderlaag. Daar boven op is een eiken toplaag verlijmt. Om die reden is het lamelparket veel minder kwetsbaar voor krimpen of uitzetten in vergelijking met een massief houten vloer. Dit soort vloeren zijn daarom eenvoudig te onderhouden en ook heeft lamelparket een lage warmteweerstand. Wat hem ook geschikt maakt te gebruiken met vloerverwarming.

Bent u op zoek naar lamelparket voor bij u thuis in Teckop? Kom dan bij ons langs in Montfoort.

De voordelen van lamelparket.

 • Al onze houten vloeren zijn van hoogwaardig materiaal.
 • Nederlands fabricaat
 • Kan zelf worden gelegd
 • Opties uit veel verschillende kleuren
 • Het is een duurzaam product
 • Kwaliteit en voordelige prijs
 • Alle houten vloeren uit voorraad leverbaar
 • Is ook geschikt voor vloerverwarming

Eiken Lamelparket wordt ook geleverd in Teckop. Wij leveren en leggen Nederlands fabricaat, topkwaliteit tegen een lage prijs.

Eikenhouten vloeren Kopen - Grenen vloeren Teckop
Eikenhouten vloeren Kopen - Grenen vloeren Teckop

Vraag en Antwoord

Afhankelijk van welke houten vloer varieren de prijzen vanaf E. 34,95
Rode eik en witte eik zijn twee populaire keuzes in eikenhouten vloeren en gaan heel lang mee
Bij Vloerenhal Montfoort verkopen wij de meest voordelige eiken en grenen vloeren.
Trendy donkere kleuren zijn populair maar grijsachtige kleuren met natuurlijke demping en lichtgekalkte tinten zijn gewild.