Eiken vloer
Grenen Vloer
kopen in Slootdijk

De beste kwaliteit houten vloeren uit voorraad leverbaar

Eiken Vloer kopen in Slootdijk

Op zoek naar een tijdloze eiken houten vloer voor uw woonkamer of kantoor in Slootdijk? Een prachtige eikenhouten vloer van Nederlandse Kwaliteit, in iedere ruimte?

Grenen Vloer kopen in Slootdijk

Ook voor u een prachtige grenen houten vloer van Nederlandse Top Kwaliteit? Enkel en alleen bij ons vind u de goedkoopste houten grenen houten vloer in Slootdijk met topkwaliteit!

Houten vloeren enkel met FSC keurmerk

Al onze eiken en grenen vloeren hebben een legaal keurmerk. Dit is een zekerheid voor degelijkheid en doordacht bosbeheer.

Legservice ook voor uw houten vloer in Slootdijk.

U kunt een vloer niet echt eigenhandig leggen? Natuurlijk ook bij u in de omgeving van Slootdijk komen wij bij u de houten vloer leggen.

Houten Vloeren leveren en leggen ook bij u in Slootdijk

Weet u wat het pluspunt van grenen vloeren zijn? Het gros van de mensen weet wel dat grenen vloeren een stuk voordeliger zijn dan de eikenhouten vloer.

Een grenen houten vloer is niet enkel een stuk voordeliger maar tevens een stuk voordeliger dan een normale plastic laminaat vloer.

U heeft dus een grenen houten vloer voor dezelfde prijs ipv een gewone laminaat vloer van plastiek. En het grote voordeel van een grenen houten vloer is dat het langer mee gaat dan een laminaatvloer van kunststof. Een grenen houten vloer kun je opnieuw schuren en daarna weer afwerken. kunststof laminaat vloer. Een kunststof laminaat vloer kun je niet schuren en opnieuw afwerken. Dat kan wel met een grenen houten vloer.

Daarbuiten heb je met een grenen vloer wel die unieke houten look die typische warme hout gloed bied. Een grenen houten vloer heeft die typische houten ambiance en neemt de warmte van de kamer ook aan. Een kunststof laminaat doet dat niet. Een grenen houten vloer voelt daardoor warmer en prettiger aan. Een ander pluspunt is dat een grenen houten vloer dempend werkt door de isolerende werking van het hout.

Door bijna alles in eigen beheer te doen kan een grenen vloeren winkel met ervaring goedkope grenen vloeren leveren. Alles zelf doen houdt in dat men de hout inkoop zelf regelt. Vervolgens wordt het bij een houtzagerij bewerkt waarna er kwaliteitsOm daar kwaliteitsgrenen vloeren van te laten maken wordt het hout in een speciale zagerij bewerkt. Daardoor kan de kwaliteit ten alle tijden hoog blijven. Daarom weten we dat de prijs kwaliteit nergens in Nederland te vinden is.

U bent op zoek naar een eiken vloer voor uw woning of kantoor in Slootdijk?

De eiken vloer is solide en gaat een lange tijd mee. Zei vinden dit de mooiste vloerbedekking die er bestaat. Dat is in principe wel logisch want de ambiance van dit soort houten vloeren is uniek en geeft een woonkamer een toegevoegde waarde.

Hout is een natuur product en kan zich makkelijk aanpassen aan moderne of klassieke woonkamer. Dat geldt ook zelfs voor industriele ruimtes.

Een eiken vloer is tevens makkelijk in de afwerking. Zeker nog een pluspunt is dat je de eiken vloer op meerdere manieren kan afwerken, zodat er voor ieder interieur een passende uitvoering is.

Pluspunten van onze eiken vloeren.

 • Gaat een lange tijd mee
 • Talloze Afwerkingsmogelijkheden
 • Het heeft dan ook een unieke ambiance
 • Een vloer met karakter
 • Slijtage vast
 • Nederlandse kwaliteit

U bent op zoek naar een eiken vloer voor uw woning of kantoor in Slootdijk? Kom bij ons langs in onze showroom waar we u graag meer vertellen over onze eiken vloeren. Of het nu om massief eiken of multiplank gaat maakt niet uit, wij adviseren u graag.

Vloerenhal Montfoort verkoopt meerdere soorten houten vloeren, van massief, duoplank tot lamelparket.. Kwaliteit en Nederlands makelij. Wat voor interieur u bij u thuis ook heeft. Een eikenhouten vloer past elke keer.

Lamelparket prijzen liggen lager dan dat van gewoon standaard multiplank eiken. Dat komt omdat er verschil in kwaliteit zit. De voordelige versie van een houten vloer met meerlagen is lampelparket. Lamelparket is niet perse goedkoper te zijn dan multiplank eiken.

Bij de Vloerenhal Montfoort is er heel groot aanbod van eiken multiplanken. Daar bieden ze echte kwaliteit voor de meest voordelige prijs. Die goedkope prijs is alleen maar mogelijk doordat men het hout in het groot in Europa aankoopt. Waarna de eigen zagerij er multiplank vloeren van maakt.

Een ander punt van belang is dat al het hout wat bij de handelaren wordt ingekocht voldoet aan het PEFC-keurmerk. De vloeren zijn van Nederlands fabricaat, daardoor dat Vloerenhal Montfoort kan instaan voor de kwaliteit.

Een scherpe prijs voor Nederlandse klasse vloeren!

eiken multiplank rustiek plus vloer, eiken multiplank rustiek vloer? Welke zal het worden? Zit u aan een multiplank eiken vloer te denken?

Uw geld investeren in een muliplank eiken vloer is een goede besteding doordat dit soort vloeren langer goed blijven. Als uw portemonnee het aan kan is het zeker te overwegen.

Een massief eiken vloer bestaat helemaal uit eiken hout. De eiken multiplank daarentegen bestaat uit enkel van eiken hout. Als de vloer gelegd is ziet u geen onderscheid tussen de twee. Doordat de toplaag hard is, voorkomt het dat deze niet snel zal beschadigen. Onze eiken multiplank vloeren gaan jaren mee zodat u er lang van kan.

Multiplank vloeren zijn absoluut geschikt voor een woonkamer met vloerverwarming.
Tevens bij een zwevende vloer is de multiplank vloer ook te leggen. Wilt u een multiplank vloer bewerken na afloop dan is dat vrij simpel te doen. Naadloos leggen van een multiplank eiken vloer is vaak ook heel simpel te doen.

Hoe komt een multiplank vloer er uit te zien in de woonkamer?

De hele scherpe prijs die u betaald voor multiplank eiken? Daar zal het zeker niet aan liggen. U krijgt de identieke warme uitstraling als die van een massief eiken vloer.

Een ander pluspunt bij Vloerenhal Montfoort is dat het hout niet zoveel lelijke noesten en scheuren heeft. Dit maakt dat de vloer er wat netter uit ziet. In vergelijking met Eikenhout uit Amerika heeft het eiken uit Europa een rustiger karakter. Het ziet er dan ook veel beter uit.

Tevens is er een lekker groot aanbod aan verschillende kleuren olien aanwezig. Dat is handig want daardoor vind je waarschijnlijk wel de juiste kleur bij uw interieur.

Voordelig een eiken multiplank vloer voor je laten leggen?

Een klant die een multiplank eiken vloer koopt kan dat meestal wel zelf leggen. Mits je handig bent.

Vergeet niet te letten op de hout werking. Luchtvochtigheid zal voortdurend het hout laten werken. Dat kun je voorkomen door tussen de muur en het hout ruimte te houden. Als je gebruik maakt van de legservice heb je daar geen zorgen meer over.

Wil je toch Iets echt heel anders?

Zoek je toch wat echt heel anders voor je werkplek dan kan een massieve parketvloer wat voor je zijn. Dit zijn vloeren die vast op de ondergrond worden gelegd. Zoekt u zwevend dan kan dat heel gemakkelijk. Precies zoals met de andere vloeren kan je tevens dit soort vloeren met onze olien afwerken.

Vloerenhal Montfoort heeft de beschikking over een uitgebreide showroom waar al onze eiken vloeren te bewonderen zijn en tevens direct te leveren zijn. Uiteraard bent u welkom. Op zoek naar een kwaliteits eiken houten vloer? Kom dan een kijkje nemen in onze showroom in Montfoort. We zien u graag verschijnen en de koffie staat klaar.

Lamelparket heeft twee lagen. De toplaag is massief eiken hout en de onderlaag bestaat uit berken hout wat verlijmd is. Lamelparket wordt vaak vergeleken met multiplank. Het grote verschil tussen multiplank en lampelparket zit hem in de details. De onderlaag van een multiplank is samengesteld uit multiplexhout wat daardoor duurder is. Daarom is een multiplank ook altijd iets duurder dan een lamelparket houten vloer. Wel bestaan beide type vloeren uit een massief eiken toplaag.

De kenmerken van lamelparket.

Lamelparket kan naadloos worden gelegd. Door de onderrug werkt de lamelplank vloer nauwelijks onder de werking van vocht en temperatuur schommelingen. De onderrug bestaat uit een kruislings verlijmde berken onderlaag. Daar boven op is een eiken toplaag verlijmt. Om die reden is het lamelparket minder gevoelig voor krimpen of uitzetten in vergelijking met een massief houten vloer. Een houten vloer is erg gemakkelijk in onderhoud, daarbij heeft lamelparket een lage warmteweerstand. Dat betekent dat de vloer geschikt is voor vloerverwarming.

Woont u in Slootdijk en bent u op zoek naar voordelig lamelparket voor bij u in huis? Kom dan langs bij Vloerenhal Montfoort.

De pluspunten van lamelparket.

 • Al onze vloeren zijn van eersteklas materiaal.
 • Nederlands fabricaat
 • Zelf te leggen
 • Kleur mogelijkheden zijn oneindig
 • Duurzaam product
 • Kwaliteit en voordelige prijs
 • Alle vloeren uit voorraad te leveren
 • Ook mogelijk in combinatie met vloerverwarming

Wij leveren lamelparket ook in Slootdijk. Wij leveren en leggen Nederlands fabricaat, topkwaliteit tegen scherpe prijzen.

Slootdijk Eiken vloeren - Grenen vloeren
Slootdijk Eiken vloeren - Grenen vloeren

Vraag en Antwoord

De prijsstelling varieert vanaf E. 34,95 per vierkante meter
Rode eik en witte eik zijn twee zeer populaire keuzes in eiken vloeren en gaan vrij lang mee
Bij Vloerenhal Montfoort bieden wij de goedkoopste eiken en grenen vloeren.
Hippe getinte kleuren zijn populair maar grijze kleuren met natuurlijke demping en lichtgekalkte kleuren zijn gewild.