Eiken vloer
Grenen Vloer
kopen in Putkop

De beste kwaliteit houten vloeren uit voorraad leverbaar

Eiken Vloer kopen in Putkop

Bent u op zoek naar een echte eiken houten vloer voor bij u in huis of kantoor in Putkop? U wilt op kantoor in iedere ruimte een prachtige eiken vloer van Nederlandse Kwaliteit?

Grenen Vloer kopen in Putkop

U wilt op kantoor in iedere ruimte een prachtige grenen houten vloer van Nederlandse Kwaliteit? De goedkoopste grenen houten vloer voor bij u thuis of kantoor in Putkop met topkwaliteit!

Houten vloer enkel met FSC keurmerk

We zijn leverancier van eiken en grenen vloeren met legaal FSC keurmerk zijn al onze eiken en grenen vloeren met een legaal FSC keurmerk. Dit is een waarborg voor degelijkheid en verstandig bosbeheer.

Speciale legservice uiteraard ook bij u in Putkop.

U kunt een vloer niet eigenhandig leggen? Maak gebruik van onze legservice door onze vakmannen.

Eiken Vloeren en Grenen Vloeren Putkop

Weet u al wat het grote voordeel van een houten grenen houten vloer is? De meeste mensen begrijpen wel dat grenen houten vloeren een stuk voordeliger zijn dan de eiken vloer.

Beter gezegd, een grenen houten vloer is voordeliger dan een kunststof laminaat vloer.

U heeft dus een grenen houten vloer voor dezelfde prijs i.p.v. een plastic laminaat vloer van kunststof. En het voordeel van een grenen houten vloer is dat het vele malen langer mee gaat dan een laminaat vloer. Een grenen houten vloer kun je telkens opnieuw schuren en daarna weer afwerken. Dat kan niet met een laminaat. Een kunststof laminaat vloer kun je niet afschuren en opnieuw afwerken. Met een grenen houten vloer kan dat wel.

Daarbuiten heb je met een grenen vloer wel die natuurlijke houten ambiance die markante warme hout ambiance heeft. Tevens wordt de temperatuur van de kamer geabsorbeerd. Een plastic laminaat heeft dat niet. Een grenen houten vloer voelt hierdoor warmer en prettiger aan. Dankzij de geïsoleerde werking van hout voelt dit ook warmer en prettiger aan dan bij een normale plastic laminaat.

Door alles in eigen beheer te doen kan de allerbeste grenen houten vloeren winkel goedkope grenen houten vloeren verkopen. De hout inkoop wordt zelf geregeld. Vervolgens wordt het ingekochte hout bij een houtzagerij bewerkt waardoor er kwaliteitsgrenen vloer ontstaan. Het grote voordeel is dat de kwaliteit wordt verzekerd. Daardoor weten we dat de prijs kwaliteit die wij vragen nergens in Nederland te vinden is.

Zoekt u een prachtige, eiken vloer voor uw huis in de regio Putkop?

Een eiken vloer is in trek en voor heel veel mensen gaat er niets boven een eiken vloer. Het wordt niet voor niets de beste houten vloer genoemd. Dat is in principe wel logisch want de ambiance van deze houten vloer is uniek en geeft een huiskamer een toegevoegde waarde.

Hout is een natuurlijk product en kan zich heel gemakkelijk aanpassen aan hippe of de bekende klassieke vertrekken. Dat geldt zelfs voor industriele ruimtes.

Een eiken vloer is bovendien gemakkelijk in de afwerking. Dit heeft dan ook als voordeel dat de houten vloer eenvoudig kan worden aangepast aan elk interieur, zodat er voor elk interieur een gepaste afwerking is.

Pluspunten van onze eiken houten vloeren.

 • Duurzaam
 • Talloze Keuzes tot afwerking
 • Het geeft een natuurlijke ambiance
 • Karakteristiek
 • Slijtvast
 • Nederlandse kwaliteit

Zoekt u een prachtige, eiken vloer voor uw woning of bedrijfspand in de regio Putkop? Wij beschikken over een showroom waar u al onze eiken vloeren kunt bekijken. Of het nu om massief eiken of multiplank gaat maakt niet uit, wij adviseren u graag.

Bij Vloerenhal Montfoort verkopen wij massief, duoplank tot lamelparket. Heel veel variatie en natuurlijk ook alles op voorraad . Al onze vloeren zijn kwaliteits houten vloeren van Nederlands makelij. Welke stemming u ook wilt bereiken in uw appartement, met een eiken vloer geeft u uw appartement allure.

Lamelparket prijzen liggen lager dan die van gewoon standaard multiplank eiken. Dit komt doordat er verschil zit in kwaliteit. De minder prijzige variant van een meerlaag opgebouwde houten vloer is lampelparket. Lamelparket hoeft niet perse een stuk goedkoper te zijn dan multiplank eiken.

Bij houten vloeren winkel Vloerenhal Montfoort is er veel keuze uit eiken multiplanken. Daar leveren ze echte kwaliteit voor een scherpe prijs. Die goedkope prijs is alleen maar mogelijk aangezien men het hout in bulk in Europa inkoopt. Waarna de eigen zagerij het verwerkt tot multiplank vloeren.

Een ander belangrijk punt is dat al het hout voldoet aan het PEFC-keurmerk wat bij de leveranciers wordt besteld. Zekerheid van de kwaliteit van de vloeren komt omdat de vloeren van Nederlands maaksel zijn.

Een hele mooie prijs voor Nederlandse klasse vloeren!

Eiken multiplank rustiek eiken vloer, eiken multiplank rustiek plus vloer? Wat zal het worden? Denkt u aan een multiplank eiken vloer?

Pluspunt is dat muliplank eiken vloeren een veel langere levensduur hebben zodat uw investering tevens langer mee zal gaan. Heeft u bestedingsruimte dan is het echt het overdenken waard.

Een massief eiken vloer zegt het al. Het bestaat helemaal uit eiken hout. De eiken multiplank daarentegen bestaat uit enkel van eiken hout. Als de eiken vloer gelegd is ziet u geen verschil tussen de twee. Doordat de toplaag hard is, voorkomt het dat deze echt niet snel zal beschadigen. Onze eiken multiplank vloeren gaan vele jaren mee zodat u er lang van kan.

Beschikt u over vloerverwarming dan is een multiplank vloer absoluut geschikt voor.
Tevens bij een zwevende vloer is de multiplank vloer ook te leggen. Wanneer u een multiplank vloer achteraf nog wil nabewerken dan is dat vrij eenvoudig te doen. Het naadloos leggen van een multiplank eiken vloer is vaak ook heel eenvoudig te doen.

Hoe ziet een multiplank vloer er uit?

De hele mooie prijs die u betaald voor multiplank eiken? Daar zal het zeker niet aan liggen. U krijgt de identieke warme gloed als die van een massief eiken vloer.

Een ander voordeel bij Vloerenhal Montfoort is dat het hout niet zoveel lelijke noesten en scheuren heeft. Hierdoor ziet een vloer er een stuk netter uit. In vergelijking met Eikenhout uit Amerika heeft het eiken uit Europa een wat meer rustiger karakter. Het heeft daarom een meer stijlvolle indruk.

Tevens is er een groot aanbod aan diverse olien met kleuren aanwezig. Hierdoor zal u voor elk interieur de perfecte kleur vinden.

Hoe laat je een eiken multiplank vloer goedkoop door een vakman?

Ben je handig? Dan is het niet moeilijk om een multiplank eiken vloer zelf te leggen.

Er zijn wel een aantal punten waar je op dient te letten en dat is de houtwerking. Luchtvochtigheid zal altijd het hout laten werken. Wanneer je de ruimte tussen muur en hout genoeg vrij houdt vang je de werking van het hout op. Je kunt leggen uiteraard ook uitbesteden.

Wil je toch Wat anders?

Smaken zullen steevast verschillen. Je kunt toch ook denken aan een massieve parketvloer. Deze vloeren zijn nog steeds ontzettend gevraagd. Dat is een makkelijk vloer die vast op de ondergrond gelegd wordt. Kan ook zwevend maar vraag dan van tevoren om informatie daarover. Precies zoals met onze andere vloeren kan tevens deze vloer in ieder type kleur met een van onze olie worden afgewerkt.

Vloerenhal Montfoort beschikt over een uitgebreide showroom waar al onze eiken vloeren te bewonderen zijn en tevens direct te leveren zijn. U bent van harte welkom. Wanneer u op zoek bent naar een eiken vloer van de allerbeste kwaliteit moet u zeker bij ons in de showroom langskomen.

Lamelparket is een product wat wordt samengesteld uit een massieve toplaag van eiken en een onder laag van verlijmde berkenhout. Deze niet te verwarren met multiplank. Er zijn wel grote verschillen tussen lamelparket of multiplank. Het verschil zit hem in de onderlaag. Bij een multiplank is de onderlaag vervaardigt van duurder multiplex hout. Dat is de waarom multiplank duurder kost dan lamelparket. De overeenkomst tussen de beide is dat ze een massief eiken toplaag hebben.

De voordelen van lamelparket.

Lamelparket kan naadloos gelegd worden. Door de onderrug werkt de lamelplank vloer nauwelijks onder het effect van vocht en temperatuur schommelingen. Doordat de onderrug uit een kruislings verlijmde onderlaag bestaat en de toplaag bestaat uit eiken is lamelparket een veel minder gevoelig voor krimp of uitzetten in vergelijking met een massief houten vloer. Een houten vloer is erg gemakkelijk in onderhoud, bovendien heeft lamelparket een lage warmteweerstand. Dat maakt de vloer uitermate geschikt voor vloerverwarming.

Zit u in Putkop en zoekt u lamelparket voor thuis? Kom dan bij ons langs in Montfoort.

Voordelen van ons lamelparket.

 • Al onze houten vloeren zijn van eersteklas materiaal.
 • Nederlandse kwaliteit
 • Zelf te leggen
 • 1000 en 1 kleur keuzes
 • Betrouwbaar product
 • Wij leveren kwaliteit tegen een voordelige prijs
 • Alle houten vloeren direct uit voorraad te leveren
 • Is geschikt voor vloerverwarming

Eiken Lamelparket wordt ook geleverd in Putkop. Nederlands fabrikaat tegen een lage prijs.

Eiken vloer - Grenen Vloeren Leveren En Leggen In Putkop
Eiken vloer - Grenen Vloeren Leveren En Leggen In Putkop

Vraag en Antwoord

De prijs varieert vanaf E. 34,95 per vierkante meter
Top kwaliteit eiken vloeren zullen heel lang mee gaan
Bij Vloerenhal Montfoort vind u de goedkoopste houten vloeren.
De trend naar donkere kleuren blijft groeien. Grijze en grijze melanges met of zonder houtskool kleurencombinaties en bruin en grijs. Lichte kleurencombinaties die natuurlijk en gedempt zijn en witte en lichtgekalkte houten vloeren.