Eiken vloer
Grenen Vloer
kopen in Kortrijk

De beste kwaliteit houten vloeren uit voorraad leverbaar

Eiken Vloer kopen in Kortrijk

Zoekt u een echte eiken houten vloer voor bij u thuis of bedrijf in Kortrijk? Ook voor u een authentieke eikenhouten vloer van Nederlandse Kwaliteit?

Grenen Vloer kopen in Kortrijk

Ook voor u een authentieke grenen houten vloer van Nederlandse Top Kwaliteit? Bij ons vind u de goedkoopste houten grenen houten vloer in Kortrijk tegen de beste kwaliteit!

Duurzame houten vloeren met FSC keurmerk

Al onze houten vloeren hebben een duurzaam keurmerk. Dat betekent een garantie voor duurzaamheid en prima beleid bij bosbeheer.

Onze legservice natuurlijk ook bij u in Kortrijk.

U weet niet precies hoe een vloer te leggen? Geen tijd om uw houten vloer zelf te leggen? Vraag dan om onze legservice.

Houten Vloeren leveren en leggen bij u in Kortrijk

Weet u al wat het pluspunt van een houten grenen houten vloer is? Het gros van de klanten weet wel dat grenen houten vloeren voordeliger zijn dan eikenhouten vloeren.

Een grenen houten vloer is niet enkel een stuk voordeliger in prijs maar bovendien goedkoper in prijs dan een standaard kunststof laminaat vloer.

U heeft dus een grenen houten vloer voor datzelfde geld i.p.v. een plastic laminaat vloer van plastiek. Een laminaat vloer gaat veel minder lang mee dan een grenen houten vloer. Een grenen houten vloer kun je opnieuw schuren en opnieuw afwerken. Dat kan niet met een laminaat. Een kunststof laminaat vloer kun je niet afschuren en nog een keer afwerken. Met een grenen houten vloer kan dat wel.

Daarbuiten heb je met een grenen vloer wel die unieke houten ambiance die typische warme hout ambiance bied. Ook wordt de warmte van de ruimte geabsorbeerd. Een plastic laminaat doet dat niet. Een grenen houten vloer voelt hierdoor warmer en aangenamer aan. Dankzij de geïsoleerde werking van hout voelt dit ook warmer en aangenamer aan dan bij een gewone plastic laminaat.

Doordat een goede grenen houten vloerenwinkel het gehele proces zelf doet is het mogelijk voordelige grenen houten vloeren aan te bieden. De inkoop van het hout wordt zelf georganiseerd. Vervolgens wordt het door een gespecialiseerde houtzagerij verwerkt en afgewerkt waarna er kwaliteitsOm daar kwaliteitsgrenen vloeren van te maken wordt het hout in een speciale zagerij eerst bewerkt. Hierdoor is de kwaliteit natuurlijk altijd heel hoog. We weten maar al te goed dat de prijs die u voor een grenen houten vloer betaald van hoge kwaliteit is en dat u dat nergens anders in Nederland zal gaan vinden.

U bent op zoek naar een eiken vloer voor uw woning of het werk in Kortrijk?

De eiken vloer is een degelijke houten vloer en gaat voor lange tijd mee. Zei vinden dit de beste houten vloer die er bestaat. Dat is ook wel logisch want de ambiance van deze houten vloer is origineel en geeft een woonkamer een toegevoegde waarde.

Doordat het om een typisch natuurproduct gaat past het in elke kamer van minimalistisch tot klassiek.

Een eiken vloer is bovendien gemakkelijk in de bewerking. Zeker nog een voordeel is dat je de eiken vloer op meerdere wijzes kan afwerken, waardoor er voor ieder interieur een gepaste afwerking is.

De pluspunten van eiken houten vloeren.

 • Duurzaam
 • Veel verschillende Afwerkingsmogelijkheden
 • Eiken hout is een bijzonder mooie houtsoort
 • Karakteristiek
 • Slijtage vast
 • Nederlandse kwaliteit

Zoekt u een prachtige diepe warme, eikenhouten vloer voor uw woning of kantoor in regio Kortrijk? Kom langs in de showroom waar we u heel graag meer uitleggen over onze eiken vloeren. Of het nu massief of een multiplank eiken vloer is maakt niet uit, wij adviseren u heel graag.

Bij Vloerenhal Montfoort vind u massief, duoplank tot lamelparket. Er is een ruime keuze aanwezig. Top kwaliteit en Nederlands makelij. Welke sfeer u ook wilt verkrijgen in uw appartement, met een eikenhouten vloer geeft u uw appartement allure.

Prijs van lamelparket ligt lager dan die van multiplank eiken. Dit heeft te maken met dat er een onderscheid van kwaliteit tussen de beide vloeren. De vele malen goedkopere versie van een meerlaag opgebouwde houten vloer is lampelparket. niettemin hoeft multiplank eiken niet een stuk duurder te zijn dan de standaard lamelparket.

Bij houten vloeren winkel Vloerenhal Montfoort is het aanbod van eiken multiplanken heel gevarieerd. Prijs en kwaliteit is dan ook nergens anders zo voordelig te krijgen. Die voordelige prijs is alleen maar mogelijk doordat men het hout grootschalig in Europa aankoopt. Waarna de eigen zagerij het verwerkt tot multiplank vloeren.

Tevens voldoet het hout wat door de handelaren wordt aangeleverd aan het PEFC-keurmerk. Waarborg op de kwaliteit van de vloeren kan omdat deze van Nederlands maaksel zijn.

Een hele mooie prijs voor Nederlandse klasse vloeren!

eiken multiplank rustiek plus vloer, eiken multiplank rustiek vloer? Genoeg keuze Kiest u liever voor een multiplank eiken vloer?

Een vrij groot voordeel is dat multiplank eiken een veel langere levensduur heeft waardoor uw besteding langer mee zal gaan. Heeft u een beetje budget is het absoluut iets om te overwegen.

Het onderscheid met een massief eiken vloer is dat de toplaag van een eiken multiplank van eikenhout is waardoor het er exact Zo uitziet. Als de eiken vloer gelegd is is er geen onderscheid tussen de twee. Door de harde top laag voorkomt het dat deze echt niet snel zal beschadigen. De eiken multiplank vloeren gaan vele jaren mee waardoor u er lang zal genieten.

Multiplank vloeren zijn zeer geschikt voor een woonkamer met vloerverwarming.
Tevens bij een zwevende vloer is de multiplank vloer ook te leggen. Een ander voordeel is dat een multiplank vloer op verschillende manieren kan worden bewerkt en afgewerkt. Het naadloos leggen van een multiplank eiken vloer is vaak ook heel gemakkelijk te doen.

Uiterlijk van een multiplank eiken vloer?

Voor de prijs van een multiplank eiken vloer hoeft u niet lang over na te denken. U krijgt dezelfde warme uitstraling als die van een massief eiken vloer.

Een ander voordeel bij Vloerenhal Montfoort is dat de niet zulke fraaie noesten en scheuren die je meestal in goedkope houten vloeren ziet niet aanwezig zijn. Hierdoor ziet een vloer er een stuk rustiger uit. Europees eiken hout heeft de reputatie dat het een veel rustiger karakter heeft dan Amerikaans eiken. Het heeft daarom een meer stijlvolle look.

Tevens is er een uitgebreidt assortiment aan verschillende kleuren olien aanwezig. Dat is wel zo gemakkelijk want uiteindelijk vind je in ieder geval wel de perfecte kleur bij uw thuis.

Voordelig een eiken multiplank vloer laten leggen?

Vind je jezelf handig ? Dan is het echt niet ingwikkeld om een multiplank eiken vloer zelf te leggen.

Let wel op de werking van het hout. Hout zal altijd werken onder de invloed van luchtvochtigheid maar ook droogte. Dat kun je ondervangen door tussen de muur en het hout ruimte te houden. Je kunt het leggen uiteraard ook aan de vakman uitbesteden.

Wil je toch net even wat anders?

Toch nog zoekende naar wat echt heel anders voor je woning dan is een massieve parketvloer wellicht iets voor je. Dit zijn vloeren die vast op de ondergrond gelegd worden. Zoek je zwevend dan kan dat ook. Precies zoals met de andere vloeren kan ook deze vloer in elk gewenste kleur met een van onze olie worden afgewerkt.

Vloerenhal Montfoort heeft een showroom waar al onze eiken vloeren te bewonderen zijn en direct leverbaar. Uiteraard bent u van harte welkom. Zodra u op zoek bent naar een eiken vloer van de beste kwaliteit moet u absoluut bij ons in de showroom langskomen.

Lamelparket is een product wat wordt samengesteld uit een massieve toplaag van eiken en een onderlaag van verlijmde berken hout. Lamelparket is wat anders dan multiplank. Een multiplank heeft een andere onderlaag dan lamelparket. De multiplank kost wat duurder omdat de onderlaag is samengesteld uit multiplex hout. Dat is de reden dat multiplank duurder kost dan lamelparket. De overeenkomst tussen de beide is dat de toplaag bestaat uit massief eiken.

Wat u dient te weten over lamelparket.

Lamelparket kunt u naadloos leggen. Door de onderrug werkt de lamelplank vloer amper onder de werking van vocht en temperatuur schommelingen. Doordat de onderrug bestaat uit een kruislings verlijmde onderlaag en de toplaag uit eiken is lamelparket een veel minder kwetsbaar voor krimp of uitzetten ten opzichte van een massief houten vloer. Dit soort vloeren zijn daarom gemakkelijk te onderhouden maar ook heeft lamelparket een lage warmteweerstand. Dat betekent dat de vloer geschikt is voor vloerverwarming.

Woont u in Kortrijk en bent u op zoek naar voordelig lamelparket voor bij u in huis? Kom dan zeker een kijkje nemen bij Vloerenhal Montfoort.

De pluspunten van lamelparket.

 • Eersteklas materiaal.
 • Nederlands fabricaat
 • Kan zelf worden gelegd
 • Opties uit veel verschillende kleuren
 • Het is een duurzaam product
 • Wij bieden kwaliteit tegen een scherpe prijs
 • Alle producten op vooraad
 • Ook mogelijk in combinatie met vloerverwarming

Eiken Lamelparket wordt ook geleverd in Kortrijk. Nederlands fabrikaat tegen een lage prijs.

Eikenhouten vloeren Kopen - Grenen vloeren Kortrijk
Eikenhouten vloeren Kopen - Grenen vloeren Kortrijk

Vraag en Antwoord

Afhankelijk van welke houten vloer is de prijs vanaf E. 34,95
Eiken vloeren van topkwaliteit gaan absoluut langer mee
Bij Vloerenhal Montfoort bieden wij de goedkoopste houten vloeren.
De vraag naar meer donkere kleurencombinaties blijft groeien. Grijze en grijze melanges met of zonder houtskool kleuren en bruin en grijs. Lichte kleuren die organisch en gedempt zijn en witte en lichtgekalkte vloeren.