Eiken vloer
Grenen Vloer
kopen in Kockengen

De beste kwaliteit houten vloeren uit voorraad leverbaar

Eiken Vloer kopen in Kockengen

Bent u aan het rondkijken voor een robuuste eiken vloer voor bij u thuis of kantoor in Kockengen? Een natuurlijke eikenhouten vloer van Nederlandse Kwaliteit, in elke kamer?

Grenen Vloer kopen in Kockengen

Een natuurlijke grenen houten vloer van Nederlandse Top Kwaliteit, in elke kamer? De meest voordelige grenen houten vloer voor bij u thuis of kantoor in Kockengen tegen topkwaliteit!

FSC keurmerk voor alle houten vloeren

Al onze eiken en grenen vloeren zijn met legaal keurmerk. Dit is een zekerheid voor degelijkheid en slim beleid bij bosbeheer.

Onze exclusieve legservice tevens bij u in Kockengen.

U komt er gewoonweg niet aan toe om zelf uw vloer te leggen? Niet enkel en alleen komen wij bij u in de regio van Kockengen uw houten vloer leveren, tevens kunt u vragen om onze exclusieve legservice.

Eiken Vloeren en Grenen Vloeren Kockengen

Weet u wat het pluspunt van een houten grenen houten vloer is? Heel veel mensen weten wel dat grenen houten vloeren goedkoper zijn dan eiken vloeren.

Een grenen houten vloer is daardoor niet enkel en alleen goedkoper maar ook goedkoper in prijs dan een gewone plastic laminaat vloer.

U heeft dus een grenen houten vloer voor dezelfde prijs ipv een gewone laminaat vloer van kunststof. Een laminaatvloer van kunststof gaat een stuk minder lang mee dan een grenen houten vloer. Een grenen houten vloer kun je opnieuw schuren en daarna weer afwerken. Dat kan niet met een laminaat. Een laminaat vloer kun je niet schuren en nog een keer afwerken. Met een grenen houten vloer kan dat wel.

Vergeet niet dat een grenen vloer die echte warme hout gloed bied. En ook wordt de warmte van de ruimte geabsorbeerd. Een laminaat heeft dat niet. Een grenen houten vloer voelt hierdoor warmer aan. Een tweede pluspunt is dat een grenen houten vloer dempend werkt door de isolerende werking van het hout.

Door bijna alles in eigen beheer te doen kan een grenen houten vloeren winkel met ervaring goedkope grenen houten vloeren bieden. Alles zelf regelen houdt in dat men de zelf de inkoop van het hout regelt. Vervolgens wordt het door een houtzagerij verwerkt en afgewerkt waardoor er kwaliteitsgrenen vloer van worden gefabriceerd. Het grote pluspunt is dat de kwaliteit verzekerd kan worden. We weten dan natuurlijk ook dat de prijs die u voor een grenen houten vloer betaald van hoge kwaliteit is en dat u dat nergens anders in Nederland kan vinden.

U zit in Kockengen en bent op zoek naar een eiken vloer voor bij u in huis?

Een eikenhouten vloer is populair en voor de meeste klanten is er niets mooiers dan een eikenhouten vloer. Het wordt niet zomaar de mooiste vloerbedekking genoemd. Dat is in principe wel begrijpelijk want de ambiance van dit type houten vloeren is uniek en geeft een ruimte een toegevoegde waarde.

Omdat het een natuurproduct is past het in elke lokatie van industrieel tot hip en klassiek.

Een eiken vloer is natuurlijk ook eenvoudig in de afwerking. Zeker nog een pluspunt is dat je de eiken vloer op verschillende wijzes kan afwerken, waardoor er voor ieder interieur een gepaste afwerking is.

Eigenschappen van onze eiken vloeren.

 • Gaat lang mee
 • Veel verschillende Keuzes tot afwerking
 • Eiken hout is een bijzonder mooie houtsoort
 • Karakter
 • Kan tegen een stootje
 • Nederlandse kwaliteit

U zit in Kockengen en bent op zoek naar een eiken vloer voor bij u in huis? U bent van harte welkom in onze showroom waar we u graag meer uitleggen over onze eiken vloeren. Heeft u ook interesse in massief eikenhout of een multiplank eiken vloer? We nemen de tijd voor u en denken graag met u mee.

Vloerenhal Montfoort levert meerdere type unieke houten vloeren, van massief, duoplank tot lamelparket.. Al onze vloeren zijn kwaliteits vloeren van degelijk nederlands makelij. Wat voor interieur u thuis ook heeft. Een eikenhouten vloer past altijd.

De prijs van gewoon standaard multiplank eiken is doorgaans duurder dan lamelparket. Dat heeft te maken met dat er onderscheid in kwaliteit zit tussen de beide vloeren. De voordelige variant van een meerlaag opgebouwde houten vloer is lampelparket. Lamelparket hoeft niet altijd een stuk voordeliger te zijn dan multiplank eiken.

Bij Vloerenhal Montfoort is het assortiment van eiken multiplanken vrij gevarieerd. Prijs en kwaliteit is dan ook nergens anders zo goedkoop te krijgen. Die goedkope prijs is alleen maar mogelijk doordat men het hout in het groot in Europa aankoopt. Waarna de eigen zagerij er multiplank vloeren mee maakt.

Tevens voldoet het hout wat door de aanbieders wordt aangeboden aan het PEFC-keurmerk. Zekerheid op de kwaliteit van de vloeren kan omdat deze van Nederlands maaksel zijn.

Vloeren van Nederlandse bodem voor hele scherpe prijzen!

Eiken multiplank rustiek eiken vloer, eiken multiplank rustiek plus vloer? Welke vloer gaat het worden? Kiest u liever voor een multiplank eiken?

Uw geld investeren in een muliplank eiken vloer is een perfecte investering doordat dit soort vloeren langer meegaan. Als uw budget het aan kan is het zeker te overwegen.

Een massief eiken vloer bestaat honderd procent uit eiken hout. De eiken multiplank daartegenover bestaat uit alleen een toplaag van eiken hout. Als de eiken vloer gelegd is is er geen onderscheid tussen de twee. Door de harde top laag voorkomt het dat deze echt niet snel zal beschadigen. De eiken multiplank vloeren gaan jaren mee waardoor u er lang van kan.

Multiplank vloeren zijn absoluut geschikt voor een ruimte met vloerverwarming.
Heeft u een woonkamer waarin de vloer zwevend moet worden gelegd dan is de multiplank vloer hier ook geschikt voor. Een ander pluspunt is dat een multiplank vloer op verschillende manieren kan worden verwerkt en afgewerkt. En niet te vergeten een multplank eiken vloer kunt u naadloos leggen.

Hoe ziet een multiplank vloer er uit?

Aan de prijs van multiplank eiken zal het echt niet liggen. U krijgt dezelfde warme uitstraling als die van een massief eiken vloer.

Een ander pluspunt bij Vloerenhal Montfoort is dat het hout niet zoveel lelijke noesten en scheuren heeft. Dit maakt dat de vloer er wat netter uit ziet. Europees eiken hout staat er om bekend dat het een meer rustig karakter heeft dan Eiken uit Amerika. Het heeft uiteindelijk een meer stijlvolle indruk.

Tevens ook is er een lekker groot assortiment aan verschillende kleuren olien present. Wel zo gemakkelijk, want het vergemakkelijkt het vinden van de perfecte kleur die bij het interieur van de ruimte pas.

Goedkoop een eiken multiplank vloer voor je laten leggen?

Ben je handig? Dan is het niet moeilijk om een multiplank eiken vloer in eigen beheer te leggen.

Let wel op de werking van het hout. Luchtvochtigheid zal voortdurend het hout laten werken. Als je de ruimte tussen muur en hout genoeg vrij houdt kun je de werking van het hout vermijden. Je kunt het leggen uiteraard ook aan vakmensen overlaten.

Wil je toch Een andersoortige vloer?

Toch nog op zoek naar wat heel anders voor je woning dan is een massieve parketvloer mogelijkerwijs iets voor je. Dat is een gemakkelijke vloer die vast op de ondergrond wordt gelegd. Mag ook zwevend zijn maar vraag dan van tevoren om info daarover. Net zoals met onze andere vloeren kan tevens deze vloer in ieder type kleur met een van onze olie worden afgewerkt.

Vloerenhal Montfoort heeft een showroom waar al onze eiken vloeren te bewonderen zijn en tevens direct te leveren zijn. U bent van harte welkom. Zodra u op zoek bent naar een eiken vloer van de allerbeste kwaliteit moet u absoluut bij ons in de showroom langskomen.

Lamelparket heeft twee lagen. Een top laag van massief eiken en een onderlaag van verlijmd berkenhout. Overigens niet met multiplank te verwarren. Er zijn wel verschillen tussen lamelparket of multiplank. Het verschil zit hem in de onderlaag. Bij een multiplank is de onderlaag vervaardigt van duurder multiplex hout. Dat is de reden dat multiplank wat meer kost dan lamelparket. De overeenkomst tussen de beide is dat ze een massief eiken toplaag hebben.

De pluspunten van lamelparket.

Het voornaamste kenmerk van lamelparket is dat deze naadloos gelegd kan worden. Door de onderrug werkt de lamelplank vloer amper onder de werking van vocht en temperatuur schommelingen. De onderrug bestaat uit een kruislings verlijmde berken onderlaag. Daar boven op is een eiken toplaag verlijmt. Om die reden is het lamelparket veel minder kwetsbaar voor krimpen of uitzetten in vergelijking met een massief houten vloer. Een houten vloer is erg gemakkelijk in onderhoud, daarbij heeft lamelparket een lage warmteweerstand. Dat maakt de vloer uitermate geschikt voor vloerverwarming.

Bent u op zoek naar lamelparket voor bij u in huis in Kockengen? Kom dan zeker een kijkje nemen bij Vloerenhal Montfoort.

Voordelen van ons lamelparket.

 • Eersteklas materiaal.
 • Nederlands fabricaat
 • Zelf te leggen
 • 1000 en 1 kleur keuzes
 • Het is een duurzaam product
 • Wij bieden kwaliteit tegen een voordelige prijs
 • Direct uit voorraad te leveren
 • Te gebruiken met vloerverwarming

Eiken Lamelparket wordt ook geleverd en gelegd in Kockengen. Topkwaliteit van Nederlands fabricaat tegen de beste prijzen.

Eikenhouten vloeren - Grenen Vloer Afleveren En Leggen In Kockengen
Eikenhouten vloeren - Grenen Vloer Afleveren En Leggen In Kockengen

Vraag en Antwoord

Afhankelijk van welke vloer is de prijs vanaf E. 34,95
Rode eik en witte eik zijn twee zeer populaire keuzes in eikenhouten vloeren en gaan vrij lang mee
Bij Vloerenhal Montfoort bieden wij de meest voordelige grenen vloeren.
Moderne getinte kleuren zijn populair maar grijsachtige kleuren met natuurlijke demping en lichtgekalkte kleurencombinaties zijn gewild.