Eiken vloer
Grenen Vloer
kopen in Houtdijken

De beste kwaliteit houten vloeren uit voorraad leverbaar

Eiken Vloer kopen in Houtdijken

Bent u aan het rondkijken voor een stoere eiken houten vloer voor bij u thuis of bedrijf in Houtdijken? Een authentieke eikenhouten vloer van Nederlandse Kwaliteit, in elke ruimte?

Grenen Vloer kopen in Houtdijken

U wilt op het werk in elke ruimte een eerlijke grenen vloer van Nederlandse Kwaliteit? De meest voordelige grenen vloer voor bij u thuis of bedrijf in Houtdijken tegen topkwaliteit!

Houten vloer enkel met FSC keurmerk

Alle houten vloeren zijn met legaal fsc keurmerk. Dit is een garantie voor duurzaamheid en goed beleid bij bosbeheer.

Onze legservice tevens bij u in Houtdijken.

U weet niet goed hoe een vloer te leggen? Maak ook gebruik van onze legservice door onze vakmensen.

Houtdijken Houten Vloeren leverancier - Leveren en Leggen

Weet u wat de eigenschappen van grenen vloeren zijn? Het gros van de mensen begrijpt wel dat grenen vloeren een stuk voordeliger zijn dan eiken vloeren.

Een grenen vloer is niet enkel een stuk voordeliger maar zelfs een stuk voordeliger dan een standaard kunststof laminaat vloer.

U heeft een grenen vloer voor dezelfde prijs i.p.v. een plastic laminaat vloer van kunststof. Een kunststof laminaat vloer gaat veel minder lang mee dan een grenen vloer. Een grenen vloer kun je telkens opnieuw schuren en opnieuw afwerken. Met een laminaat vloer is dat niet mogelijk . Een laminaat vloer kun je niet schuren en opnieuw afwerken. Dat kan wel met een grenen vloer.

Vergeet niet dat een grenen vloer die typische warme hout ambiance heeft. Een grenen vloer heeft die echte houten ambiance en neemt de warmte van de woonkamer ook aan. Een laminaat doet dat niet. Een grenen vloer voelt bijgevolg warmer en aangenamer aan. Een tweede pluspunt is dat een grenen vloer een dempende werking heeft door de isolerende werking van het hout.

Door bijna alles in eigen beheer te doen kan de allerbeste grenen vloeren winkel voordelige grenen vloeren verkopen. De inkoop van het hout wordt zelf geregeld. Vervolgens wordt het bij een houtzagerij verwerkt en afgewerkt waardoor er kwaliteitsgrenen vloer ontstaan. Een groot pluspunt is dat de kwaliteit wordt gewaarborgd. We weten dan ook dat de prijs kwaliteit die u voor een grenen vloer betaald van hoge kwaliteit is en dat dat nergens anders in Nederland te vinden is.

Zoekt u een unieke diepe warme, eikenhouten vloer voor uw woning in regio Houtdijken?

Een eikenhouten vloer is geliefd en voor heel veel mensen is er niets beters dan een eikenhouten vloer. Het wordt niet zomaar de mooiste houten vloer genoemd. Dat is in principe wel logisch want de ambiance van deze houten vloer is uniek en geeft een woonkamer een extra dimensie.

Doordat het om een echt natuur product gaat past het in elke lokatie van minimalistisch tot klassiek.

Een eiken vloer is tevens heel gemakkelijk in de bewerking. Zeker nog een pluspunt is dat je de eiken vloer op meerdere wijzes kan afwerken, zodat er voor ieder interieur een passende uitvoering is.

Voordelen van deze eiken vloeren.

 • Duurzaam
 • Talloze Afwerkingsmogelijkheden
 • Natuurlijke ambiance
 • Een stevige vloer met karakter
 • Slijtage vast
 • Nederlandse kwaliteit

Bent u op zoek naar een prachtige diepe warme, eikenhouten vloer voor uw woning in regio Houtdijken? Kom bij ons langs in de showroom waar we u heel graag meer vertellen over onze eiken vloeren. Of het nu massief of een multiplank eiken vloer is maakt niet uit, wij vertellen u er graag alles over.

Vloerenhal Montfoort levert meerdere type houten vloeren, van massief, duoplank tot lamelparket.. Top kwaliteit en Nederlands fabricaat. Welke stemming u ook wilt verkrijgen in uw appartement, met een eikenhouten vloer geeft u uw appartement allure.

De prijs van multiplank eiken is over het algemeen veel duurder dan lamelparket. Dat komt omdat er verschil in kwaliteit zit. De vele malen goedkopere variant van een houten vloer met meerdere lagen is lampelparket. Lamelparket is niet altijd goedkoper te zijn dan multiplank eiken.

Bij houten vloeren winkel Vloerenhal Montfoort is er een enorm eiken multiplanken. De prijs en kwaliteits verhouding is dan ook nergens anders zo goedkoop te vinden. Niet alleen koopt men het hout in bulk in Europa maar tevens bewerkt men het hout in de eigen zagerij. Aldaar wordt het bewerkt tot multiplank vloeren .

Een bijkomend punt van belang is dat al het hout wat bij de aanbieders wordt gekocht voldoet aan het PEFC-keurmerk. Garantie van de kwaliteit van de vloeren kan omdat deze van Nederlands maaksel zijn.

Een hele scherpe prijs voor Nederlandse klasse vloeren!

eiken multiplank rustiek plus vloer, eiken multiplank rustiek vloer? Wat zal het worden? Heeft u het liefst een multiplank eiken vloer?

Een vrij groot pluspunt is dat multiplank eiken een veel langere levensduur heeft zodat uw investering tevens langer mee zal gaan. Heeft u budget dan is het echt iets om over na te denken.

Een eiken multiplank bestaat uit een top laag van eikenhout wat er precies zo uitziet als een massief eiken vloer. Als de vloer eenmaal gelegd is is er geen verschil tussen de beide vloeren. Door de harde top laag zal deze niet gemakkelijk beschadigen. Onze eiken multiplank vloeren gaan vele jaren mee zodat u er lang van kan.

Multiplank vloeren zijn zeer geschikt voor een ruimte met vloerverwarming.
Ruimte waarin de vloer zwevend dient te worden gelegd dan is de multiplank vloer ook geschikt. Een ander pluspunt is dat een multiplank vloer op diverse manieren kan worden verwerkt en afgewerkt. En niet te vergeten een multplank vloer kunt u naadloos leggen.

Hoe komt een multiplank vloer er uit te zien in de huiskamer?

Aan de prijs van multiplank eiken zal het niet liggen. U kent vast en zeker wel die warme uitstraling van een massief eiken vloer. Dezelfde uitstraling heeft een multiplank eiken vloer ook.

Heel wat goedkope houten vloeren barsten van de noesten en scheuren. Echt niet bij Vloerenhal Montfoort. Je eiken vloer zal er een stuk rustiger uitzien. Europees eiken hout heeft de reputatie dat het een veel rustiger karakter heeft dan Eiken uit Amerika. Het heeft uiteindelijk een meer stijlvolle look.

Een uitgebreide keuze uit diverse kleuren olien is voorhanden. Dat is gemakkelijk want uiteindelijk vind je waarschijnlijk wel een perfecte kleur bij uw interieur.

Goedkoop een eiken multiplank vloer laten leggen?

Vind je jezelf handig ? Dan is het niet ingwikkeld om een multiplank eiken vloer zelf te leggen.

Vergeet niet te letten op de werking van het hout. Luchtvochtigheid zal steevast het hout laten werken. Wanneer je de ruimte tussen muur en hout genoeg vrij houdt vang je de werking van het hout op. Wanneer je gebruik maakt van deze legservice ben je in ieder geval verzekerd dat je vloer vakbekwaam wordt gelegd.

Wil je toch net even iets anders?

Smaken zullen iedere keer verschillen. Je kunt toch ook aan een massieve parketvloer denken. Deze vloeren zijn nog steeds heel populair. Dit zijn vloeren die vast op de ondergrond gelegd worden. Wilt u zwevend dan kan dat heel gemakkelijk. Ook deze vloeren kunnen in iedere type kleur met onze olien worden afgewerkt.

Vloerenhal Montfoort heeft een uitgebreide showroom waarin u alle op voorraad leverbare eiken houten vloeren kunt doornemen. Natuurlijk bent u van harte welkom. Bent u op zoek naar een kwaliteits eiken houten vloer? Kom dan een kijkje nemen in onze showroom in Montfoort. We zien u gaarne verschijnen en de koffie staat klaar.

Lamelparket is opgebouwd uit 2 lagen. De toplaag s van massief eiken en een onderlaag van verlijmd berkenhout. Lamelparket wordt regelmatig vergeleken met multiplank. Er zitten wel grote verschillen tussen lamelparket of multiplank. Het verschil zit hem in de onderlaag. Bij een multiplank is de onderlaag vervaardigt van wat duurder multiplex hout. Vandaar is een multiplank ook altijd iets duurder dan een lamelparket houten vloer. Wat overeenkomt is dat beide soorten vloeren een massieve eiken toplaag hebben.

Wat u dient te weten over lamelparket.

Lamelparket kan naadloos worden gelegd. Door de onderrug werkt de lamelplank vloer nauwelijks onder invloed van vocht en temperatuur schommelingen. Doordat de onderrug bestaat uit een kruislings verlijmde onderlaag en de toplaag uit eiken is lamelparket een stuk minder kwetsbaar voor krimp of uitzetten als bij een massief houten vloer. Een houten vloer is erg makkelijk in onderhoud, daarnaast heeft lamelparket een lage warmteweerstand. Dat maakt de vloer uitermate geschikt voor vloerverwarming.

U zoekt een lamelparket goedkoop geprijst voor uw woning in Houtdijken? Kom dan bij ons langs in Montfoort.

De voordelen van lamelparket.

 • Al onze vloeren zijn van hoogwaardig materiaal.
 • Nederlandse kwaliteit
 • Kan zelf worden gelegd
 • Kleur keuzes zijn oneindig
 • Betrouwbaar
 • Scherp geprijst
 • Gelijk uit voorraad te leveren
 • Ook mogelijk in combinatie met vloerverwarming

Eiken Lamelparket wordt ook geleverd en gelegd in Houtdijken. Nederlands fabrikaat tegen een lage prijs.

Houtdijken Eiken vloer - Grenen vloer
Houtdijken Eiken vloer - Grenen vloer

Vraag en Antwoord

De prijs varieert vanaf E. 34,95 per m2
Top kwaliteit eiken vloeren gaan heel lang mee
Wilt u een voordelige eiken vloer of grenen vloer van topkwaliteit? Dan moet u beslist bij Vloerenhal Montfoort zijn.
De trend naar donkere kleurencombinaties blijft groeien. Grijze en grijze melanges met of zonder houtskool kleurencombinaties en bruin en grijs. Lichte kleurencombinaties die organisch en gedempt zijn en witte en lichtgekalkte vloeren.