Eiken vloer
Grenen Vloer
kopen in Harmelerwaard

De beste kwaliteit houten vloeren uit voorraad leverbaar

Eiken Vloer kopen in Harmelerwaard

Op zoek naar een robuuste eiken houten vloer voor bij u thuis of bedrijf in Harmelerwaard? Ook voor u een prachtige eiken vloer van Nederlandse Kwaliteit?

Grenen Vloer kopen in Harmelerwaard

U wilt op het werk in iedere ruimte een robuuste grenen vloer van Nederlandse Kwaliteit? Bij ons vind u de goedkoopste houten grenen vloer in Harmelerwaard van de allerbeste kwaliteit!

Duurzame houten vloeren met keurmerk

Als een van de weinige houten vloeren bedrijven in Nederland zijn al onze eiken en grenen vloeren met een legaal FSC keurmerk. Dat betekent een zekerheid voor duurzaamheid en welbewust bosbeheer.

Speciale legservice bij u in Harmelerwaard.

U kunt uw vloer niet echt zelf leggen? Geen tijd om uw houten vloer zelf te leggen? Maak dan gebruik van onze gespecialiseerde legservice.

Eikenhouten vloeren en Grenen Vloeren Harmelerwaard

Weet u al wat de voordelen van grenen houten vloeren zijn? Het gros van de klanten weet wel dat grenen houten vloeren een stuk goedkoper zijn dan de eiken vloer.

Duidelijker gezegd, een grenen vloer is goedkoper dan een laminaat vloer.

U heeft een grenen vloer voor datzelfde geld in plaats van een gewone laminaat vloer van kunststof. Een plastic laminaat vloer gaat veel minder lang mee dan een grenen vloer. Een grenen vloer kun je opnieuw schuren en daarna weer afwerken. Dat kan niet met een laminaat. Een laminaat vloer kun je niet afschuren en nog een keer afwerken. Met een grenen vloer kan dat wel.

Daarbuiten heb je met een grenen vloer wel die prachtige houten uitstraling die markante warme hout gloed geeft. Een grenen vloer heeft die typische houten uitstraling en neemt de warmte van de ruimte ook aan. Dat heeft als voordeel dat een grenen vloer warmer aanvoelt dan bij normaal plastic laminaat. Een tweede voordeel is dat een grenen vloer dempend werkt door de geïsoleerde werking van het hout.

Vanwege dat de voordeligste grenen houten vloeren winkel het gehele proces in eigen beheer doet is het mogelijk goedkope grenen houten vloeren aan te bieden. Alles zelf regelen houdt in dat men de zelf de inkoop van het hout regelt. Daarna wordt het door een gespecialiseerde houtzagerij verwerkt en afgewerkt waardoor er kwaliteitsgrenen vloer ontstaan. Een pluspunt is dat de kwaliteit gewaarborgd kan worden. Daarom weten we dat de kwaliteit en prijs die wij vragen nergens in Nederland te vinden is.

U bent op zoek naar een eiken vloer en bent woonachtig in de regio Harmelerwaard?

Een eiken vloer is trendy en voor veel klanten gaat er niets boven een eiken vloer. Die mensen vinden dit de mooiste houten vloer die er is. Logisch, want zo’n houten vloer is solide en geeft een trendy uitstraling.

Omdat het een natuur product is past het in elke kamer van minimalistisch tot klassiek.

Een eiken vloer is bovendien simpel in de afwerking. Zeker nog een voordeel is dat de afwerking van een eiken vloer simpel is, waardoor er voor elk interieur een passende uitvoering is.

Pluspunten van onze eiken houten vloeren.

 • Degelijk
 • Talloze Mogelijkheden tot afwerking
 • Unieke uitstraling
 • Karakter
 • Slijtage vast
 • Gemaakt in Nederland

Bent u op zoek naar een prachtige diepe warme, eiken vloer voor uw huis in de regio Harmelerwaard? U bent altijd welkom in onze showroom waar we u heel graag meer vertellen over onze eiken vloeren. Heeft u ook interesse in massief eikenhout of een multiplank eiken vloer? We nemen de tijd voor u en denken heel graag met u mee.

Vloerenhal Montfoort levert verschillende soorten houten vloeren, van massief, duoplank tot lamelparket.. Al onze vloeren zijn kwaliteits houten vloeren van Nederlands makelij. Wat voor ambiance u ook wilt verkrijgen in uw huis, met een eiken vloer geeft u uw huis allure.

Prijs van lamelparket ligt een stuk lager dan dat van gewoon standaard multiplank eiken. Dat komt omdat er verschil zit in kwaliteit. De voordelige variant van een houten vloer met meerlagen is lampelparket. Desondanks hoeft multiplank eiken niet veel duurder te zijn dan de standaard lamelparket.

Een heel groot aanbod aan eiken multiplanken vind je bij Vloerenhal Montfoort. Daar verkopen ze echte kwaliteit voor een scherpe prijs. Niet alleen koopt men het hout in bulk in Europa maar tevens wordt het hout bewerkt in een eigen zagerij. Daar maakt men er multiplank vloeren van.

Een ander belangrijk punt is dat al het hout wat bij de aanbieders wordt gekocht voldoet aan het PEFC-keurmerk. Waarborg van de kwaliteit van de vloeren kan omdat de vloeren van Nederlands fabricaat zijn.

Een scherpe prijs voor Nederlandse kwaliteitsvloeren!

Eiken multiplank rustiek eiken vloer, eiken multiplank rustiek plus vloer? Welke vloer gaat het worden? Hoezo kiest u voor een multiplank eiken vloer?

Een voordeel is dat muliplank eiken vloeren een veel langere levensduur hebben waardoor uw besteding langer mee gaat. Heeft u budget dan is het echt iets om te overwegen.

Een massief eiken vloer zegt het al. Het bestaat honderd procent uit eiken hout. De eiken multiplank daartegenover heeft enkel van eiken hout. Als de eiken vloer gelegd is is er geen verschil tussen de beide vloeren. Door de harde top laag zal deze niet gemakkelijk beschadigen. De eiken multiplank vloeren gaan jaren mee waardoor u er lang zal genieten.

Is er vloerverwarming in de woonkamer dan is een multiplank vloer uitermate geschikt.
Tevens ook bij een zwevende vloer is de multiplank vloer ook te leggen. Zodra u een multiplank vloer na afloop nog wil bewerken dan is dat vrij gemakkelijk te doen. Vergeet niet dat u een multiplank eiken vloer naadloos kan leggen.

Hoe ziet een multiplank vloer er uit?

De scherpe prijs die u betaald voor multiplank eiken? Daar zal het zeker niet aan liggen. U krijgt dezelfde warme gloed als die van een massief eiken vloer.

Veel goedkope houten vloeren barsten van de noesten en scheuren. Echt niet bij Vloerenhal Montfoort. Je eiken vloer zal er absoluut goed uitzien. Eiken hout uit europa heeft de reputatie dat het een veel rustiger karakter heeft dan Amerikaans eiken. Het ziet er dan ook veel beter uit.

Ook is er een uitgebreidt aanbod aan verschillende olien met kleuren present. Wel zo gemakkelijk, want uiteindelijk vind je waarschijnlijk wel de juiste kleur bij uw thuis.

Hoe laat je een eiken multiplank vloer goedkoop door vakmensen?

Vind je jezelf handig ? Dan is het niet moeilijk om een multiplank eiken vloer zelf te leggen.

Er zijn wel een paar punten waar je op moet letten en dat is de houtwerking. Hout zal voortdurend werken door het effect van luchtvochtigheid en tevens ook droogte. Wanneer je de ruimte tussen muur en hout voldoende vrij houdt kun je de werking van het hout verhinderen. Je kunt leggen natuurlijk ook aan de vakmensen van Vloerenhal Montfoort uitbesteden.

Wil je toch net even iets anders?

Toch op zoek naar wat echt heel anders voor je kantoor dan kan een massieve parketvloer wat voor je zijn. Dit zijn vloeren die vast op de ondergrond worden gelegd. Zoek je zwevend dan kan dat ook. Net zoals met onze andere vloeren kan tevens deze vloer in elk type kleur met een van onze olie worden bewerkt.

Vloerenhal Montfoort beschikt over een showroom waarin u alle leverbare eiken houten vloeren kunt doornemen. Natuurlijk bent u welkom. Zodra u op zoek bent naar een eiken vloer van de allerbeste kwaliteit moet u absoluut bij ons in de showroom langskomen.

Lamelparket bestaat uit de volgende lagen. De toplaag heeft massief eiken hout en de onderlaag bestaat uit verlijmd berken hout. Lamelparket wordt maar al te vaak verward met multiplank. Een multiplank beschikt over een andere onderlaag dan lamelparket. De onderlaag van een multiplank bestaat uit multiplexhout wat meer kost is. Daardoor is een multiplank wat duurder dan een lamelparket houten vloer. De overeenkomst tussen beide vloeren is dat ze een massief eiken toplaag hebben.

Wat u moet weten over ons lamelparket.

Het voornaamste kenmerk van lamelparket is dat deze naadloos gelegd kan worden. Een lamelplanken vloer is niet zo kwetsbaar voor last van vocht en temperatuur schommelingen. De onderrug bestaat uit een kruislings verlijmde berken onderlaag. Boven op de deze onderrug is een eiken toplaag verlijmt. Daardoor is het lamelparket veel minder kwetsbaar voor krimpen of uitzetten in vergelijking met een massief houten vloer. Dit soort vloeren zijn daardoor gemakkelijk te onderhouden maar ook heeft lamelparket een lage warmteweerstand. Wat hem ook geschikt maakt te gebruiken met vloerverwarming.

Zit u in Harmelerwaard en bent u op zoek naar voordelig lamelparket voor thuis? Kom dan zeker een kijkje nemen bij Vloerenhal Montfoort.

De pluspunten van lamelparket.

 • Al onze houten vloeren zijn van hoogwaardig materiaal.
 • Nederlands fabricaat
 • Zelf te leggen
 • Kleur keuzes zijn onbeperkt
 • Betrouwbaar product
 • Wij leveren kwaliteit tegen een scherpe prijs
 • Gelijk uit voorraad te leveren
 • Ook mogelijk in combinatie met vloerverwarming

Wij leveren lamelparket ook in Harmelerwaard. Topkwaliteit van Nederlands fabricaat tegen de beste prijzen.

Eikenhouten vloeren - Grenen Vloeren Leveren En Leggen In Harmelerwaard
Eikenhouten vloeren - Grenen Vloeren Leveren En Leggen In Harmelerwaard

Vraag en Antwoord

Afhankelijk van wat voor houten vloer varieren de prijzen vanaf E. 34,95
Rode eik en witte eik zijn twee populaire keuzes in eikenhouten vloeren en gaan vrij lang mee
Wilt u een goedkope eikenhouten vloer of grenen vloer van de beste kwaliteit? Kijk dan bij Vloerenhal Montfoort.
De trend naar meer donkere kleuren blijft groeien. Grijze en grijze melanges inclusief houtskool kleuren en bruin en grijs. Lichte kleuren die natuurlijk en gedempt zijn en witte en lichtgekalkte houten vloeren.