Eiken vloer
Grenen Vloer
kopen in Harmelen

De beste kwaliteit houten vloeren uit voorraad leverbaar

Eiken Vloer kopen in Harmelen

Op zoek naar een natuurlijke eiken vloer voor bij u thuis of kantoor in Harmelen? Ook voor u een natuurlijke eiken vloer van Nederlandse Kwaliteit?

Grenen Vloer kopen in Harmelen

U wilt graag bij u thuis in iedere ruimte een authentieke grenen houten vloer van Nederlandse Kwaliteit? Enkel en alleen bij ons vind u de goedkoopste houten grenen houten vloer in Harmelen tegen topkwaliteit!

Duurzame en legale houten vloeren met FSC keurmerk

Al onze houten vloeren zijn met speciaal keurmerk. Dat betekent een waarborg voor duurzaamheid en prima beleid bij bosbeheer.

Speciale legservice natuurlijk ook bij u in Harmelen.

U komt er helaas niet aan toe om eigenhandig uw vloer te leggen? Ook bij u in de buurt van Harmelen leggen wij houten vloeren bij u thuis of bedrijfspand.

Houten Vloeren leveren en legservice ook bij u in Harmelen

Weet u al precies wat de voordelen van een houten grenen houten vloer is? Het gros van de klanten begrijpt wel dat grenen vloeren een stuk voordeliger zijn dan de eiken vloer.

Een grenen houten vloer is niet alleen een stuk voordeliger maar bovendien goedkoper in prijs dan een normale gewoon kunststof laminaat vloer.

U heeft dus een grenen houten vloer voor datzelfde geld in plaats van een gewone laminaat vloer van kunststof. En een pluspunt van een grenen houten vloer is dat het vaak langer mee gaat dan een kuststof laminaat vloer. Een grenen houten vloer kun je opnieuw schuren en opnieuw afwerken. Met een kunststof laminaat vloer is dat niet mogelijk . Een kunststof laminaat vloer kun je niet afschuren en opnieuw afwerken. Dat kan wel met een grenen houten vloer.

Daarbuiten heb je met een grenen vloer wel die prachtige houten look die echte warme hout gloed geeft. Een grenen houten vloer heeft die typische houten ambiance en neemt de warmte van de ruimte ook aan. Een plastic laminaat doet dat niet. Een grenen houten vloer voelt bijgevolg warmer en prettiger aan. Door de isolerende werking van hout voelt dit ook warmer en prettiger aan dan bij een normale plastic laminaat.

Aangezien een goede grenen vloerenwinkel alles in eigen beheer doet is het mogelijk voordelige grenen vloeren te leveren. De inkoop van het hout wordt in eigen beheer geregeld. Daarna wordt het ingekochte hout bij een gespecialiseerde houtzagerij verwerkt en afgewerkt waarna er kwaliteitsvloeren. Een groot pluspunt is dat de kwaliteit verzekerd kan worden. Daarom weten we dat de kwaliteit en prijs nergens in Nederland te vinden is.

U zoekt een eiken vloer en zit in de omgeving van Harmelen?

Een eiken vloer is solide en gaat lang mee. Het wordt niet zomaar de beste houten vloer genoemd. Erg begrijpelijk, want zo’n vloer is robuust en heeft dan ook een stijlvolle ambiance.

Hout is een natuur product en kan zich gemakkelijk aanpassen aan trendy of klassieke woonkamer. Dat geldt ook voor wat minimal ontwerpen.

Een eiken vloer is ook eenvoudig in de afwerking. Dit heeft dan ook als pluspunt dat de vloer kan worden aangepast aan elk interieur, waardoor er voor elk interieur een passende uitvoering is.

De pluspunten van eiken vloeren.

 • Betrouwbaar
 • Talloze Afwerkingsmogelijkheden
 • De vloer geeft een prachtige ambiance
 • Karakter
 • Kan tegen een stootje
 • Vervaardigt in Nederland

U zit in Harmelen en zoekt een eiken vloer voor thuis? Kom langs in de showroom waar we u graag meer vertellen over de eiken vloeren. Heeft u ook interesse in massief eiken of een multiplank eiken vloer? We nemen de tijd voor u en denken graag met u mee.

Vloerenhal Montfoort levert verschillende soorten houten vloeren, van massief, duoplank tot lamelparket.. Al deze vloeren zijn topkwaliteit vloeren van Nederlands fabricaat. Wat voor interieur u bij u thuis ook heeft. Een eiken vloer past altijd.

Lamelparket prijzen liggen een stuk lager dan dat van standaard multiplank eiken. Dat heeft te maken met dat er een onderscheid van kwaliteit in beide vloeren. De vele malen goedkopere variant van een houten vloer met meerlagen is lampelparket. Ondanks alles hoeft multiplank eiken niet veel duurder te zijn dan de gewone lamelparket.

Een behoorlijk groot aanbod aan eiken multiplanken zal je zeker bij de Vloerenhal Montfoort vinden. De prijs en kwaliteit is dan ook nergens zo goedkoop te vinden in de rest van Nederland. Die voordelige prijs is alleen maar mogelijk doordat men het hout in het groot in Europa inkoopt. Waarna de eigen zagerij er multiplank vloeren mee maakt.

Tevens voldoet het hout wat door de handelaren wordt aangeleverd aan het PEFC-keurmerk. Zekerheid op de kwaliteit van de vloeren kan omdat de vloeren van Nederlands maaksel zijn.

Nederlandse klasse vloeren voor een scherpe prijs!

eiken multiplank rustiek plus vloer, eiken multiplank rustiek vloer? Wat is uw eerste keus? Waarom kiest u voor een multiplank eiken vloer?

Uw geld investeren in een muliplank eiken vloer is een perfecte investering doordat deze vloeren langer meegaan. Als uw portemonnee het aan kan is het absoluut te overwegen.

Het onderscheid ten opzichte van een massief eiken vloer is dat de toplaag van een eiken multiplank van eikenhout is waardoor het er exact Zo uitziet. Als de vloer eenmaal gelegd is is er geen onderscheid tussen de twee. Doordat de toplaag hard is, voorkomt het dat deze niet snel zal beschadigen. Onze eiken multiplank vloeren gaan jaren mee waardoor u er lang plezier van zal hebben.

Beschikt u over vloerverwarming dan is een multiplank vloer absoluut geschikt voor.
Ruimte waarin u de vloer zwevend moet leggen dan is de multiplank vloer geschikt. Een ander pluspunt is dat een multiplank vloer op verschillende manieren kan worden verwerkt en afgewerkt. Vergeet niet dat u een multiplank vloer naadloos kan leggen.

Multiplank vloer, hoe ziet het er uit?

De hele mooie prijs die u betaald voor multiplank eiken? Daar zal het zeker niet aan liggen. U krijgt dezelfde warme uitstraling als die van een massief eiken vloer.

Veel goedkope houten vloeren bevatten teveel noesten en scheuren. Dat zult u niet bij de Vloerenhal Montfoort meemaken. Je vloer zal er perfect uitzien. Europees eiken hout heeft de reputatie dat het een meer rustig karakter heeft dan Eiken uit Amerika. Het ziet er dan ook veel beter uit.

Een hele ruime uit verschillende kleuren olien is te koop. Dat is gemakkelijk want het helpt u bij het zoeken naar de juiste kleur die past bij uw interieur.

Goedkoop een eiken multiplank vloer laten leggen?

Vind je jezelf handig ? Dan is het niet moeilijk om een multiplank eiken vloer in eigen beheer te leggen.

Let op de werking van het hout. Hout zal ten alle tijden werken door het effect van luchtvochtigheid en tevens ook droogte. Als je de ruimte tussen muur en hout genoeg vrij houdt kun je de werking van het hout afwenden. Het leggen kun je natuurlijk ook aan de vakmensen van Vloerenhal Montfoort overlaten.

Toch wat anders op zoek?

Smaken zullen steevast verschillen. Je kunt tevens aan een massieve parketvloer denken. Nog steeds heel populair. Dat is een makkelijk vloer die vast op de ondergrond wordt gelegd. Mag ook zwevend zijn maar informeer dan van tevoren om info daarover. Ook deze vloeren kunnen in elke type kleur worden bewerkt met onze olien.

Vloerenhal Montfoort heeft een uitgebreide showroom waar al onze eiken vloeren te bekijken zijn en direct leverbaar. U bent van harte welkom. Zodra u op zoek bent naar een eiken vloer van de beste kwaliteit moet u echt bij ons in de showroom langskomen.

Lamelparket heeft 2 lagen. De toplaag s van massief eiken en een onder laag van verlijmd berkenhout. Lamelparket wordt maar al te vaak verward met multiplank. Er zijn wel verschillen tussen lamelparket of multiplank. De onderlaag van een multiplank is opgebouwd uit multiplexhout wat duurder is. Dat is de waarom multiplank wat meer kost dan lamelparket. Wat overeenkomt is dat allebei de soorten vloeren een massieve eiken toplaag hebben.

Wat u dient te weten over lamelparket.

Lamelparket kan naadloos worden gelegd. Een lamelplanken vloer heeft bijna geen last van vocht en schommelingen in temperatuur. Doordat de onderrug uit een kruislings verlijmde onderlaag bestaat en de toplaag bestaat uit eiken is lamelparket een stuk minder kwetsbaar voor krimp of uitzetten in vergelijking met een massief houten vloer. Dit soort vloeren zijn daardoor gemakkelijk te onderhouden en ook heeft lamelparket een lage warmteweerstand. Wat hem ook geschikt maakt om te gebruiken met vloerverwarming.

U zoekt een lamelparket goedkoop geprijst voor uw huis in Harmelen? Kom dan bij ons langs in Montfoort.

Pluspunten van ons lamelparket.

 • Hoogwaardig materiaal.
 • Nederlandse kwaliteit
 • Kan zelf worden gelegd
 • Opties uit veel verschillende kleuren
 • Betrouwbaar product
 • Voordelig geprijst
 • Al het hout op vooraad
 • Geschikt met vloerverwarming

Eiken Lamelparket wordt ook geleverd in Harmelen. Wij leveren Nederlands fabricaat, topkwaliteit tegen scherpe prijzen.

Harmelen Eikenhouten vloeren - Grenen vloeren
Harmelen Eikenhouten vloeren - Grenen vloeren

Vraag en Antwoord

De kosten zijn vanaf E. 34,95 per m2
Goede kwaliteit eikenhouten vloeren zullen heel lang mee gaan
U zoekt een voordelige eikenhouten vloer of grenen vloer van topkwaliteit? Kijk dan bij Vloerenhal Montfoort.
De vraag naar donkere kleurencombinaties blijft groeien. Grijze en grijze melanges inclusief houtskool kleurencombinaties en bruin en grijs. Lichte kleurencombinaties die natuurlijk en gedempt zijn en witte en lichtgekalkte vloeren.