Eiken vloer
Grenen Vloer
kopen in Gieltjesdorp

De beste kwaliteit houten vloeren uit voorraad leverbaar

Eiken Vloer kopen in Gieltjesdorp

Zoekt u een stoere eiken vloer voor bij u in huis of kantoor in Gieltjesdorp? Ook voor u een echte eiken vloer van Nederlandse Kwaliteit?

Grenen Vloer kopen in Gieltjesdorp

Een echte grenen houten vloer van Nederlandse Top Kwaliteit, in iedere kamer? Alleen bij ons vind u de goedkoopste houten grenen houten vloer in Gieltjesdorp van topkwaliteit!

Duurzame en legale houten vloeren met keurmerk

Bij ons zijn al onze eiken en grenen vloeren met een duurzaam FSC keurmerk. Dit is een zekerheid voor duurzaamheid en prima beleid bij bosbeheer.

Legservice voor uw houten vloer in Gieltjesdorp.

U weet niet goed hoe een vloer te leggen? Maak ook gebruik van onze legservice door onze vakmannen.

Houten Vloeren leveren en legservice ook bij u in Gieltjesdorp

Weet u al wat het grote voordeel van een houten grenen houten vloer is? Mogelijkerwijs wist u het nog niet maar grenen houten vloeren zijn goedkoper dan eiken vloeren.

Sterker nog, een grenen houten vloer is voordeliger in prijs dan een plastiek laminaat vloer.

U heeft dus een grenen houten vloer voor datzelfde geld ipv een standaard laminaat vloer van plastiek. En het grote voordeel van een grenen houten vloer is dat het langer mee gaat dan een laminaatvloer van kunststof. Een grenen houten vloer kun je telkens opnieuw schuren en opnieuw afwerken. kunststof laminaat vloer. Een kunststof laminaat vloer kun je niet afschuren en nog een keer afwerken. Met een grenen houten vloer kan dat wel.

Niet te vergeten dat een grenen vloer die markante warme hout gloed heeft. En ook wordt de temperatuur van de woonkamer geabsorbeerd. Een plastic laminaat doet dat niet. Een grenen houten vloer voelt dan ook warmer en prettiger aan. Een ander voordeel is dat een grenen houten vloer dempend werkt door de geïsoleerde werking van het hout.

Door alles in eigen beheer te doen kan een vertrouwde grenen houten vloeren winkel goedkope grenen houten vloeren leveren. De hout inkoop wordt in eigen beheer georganiseerd. Vervolgens wordt het ingekochte hout bij een gespecialiseerde houtzagerij bewerkt waardoor er kwaliteitsvloeren. Daardoor kan de kwaliteit ten alle tijden hoog blijven. Daardoor weten we dat de kwaliteit en prijs nergens in Nederland te vinden is.

U bent op zoek naar een eiken vloer voor uw uw huis in Gieltjesdorp?

Een eiken vloer is veel gevraagd en voor heel veel klanten gaat er niets boven een eiken vloer. Het wordt niet zomaar de mooiste houten vloer genoemd. Begrijpelijk, want zo’n vloer is stevig en heeft dan ook een hippe uitstraling.

Omdat het om een typisch natuurproduct gaat past het in elke kamer van minimalistisch tot modern en klassiek.

Een eiken vloer is ook gemakkelijk in de afwerking. Zeker nog een voordeel is dat je de eiken vloer op verschillende wijzes kan afwerken, waardoor er voor ieder interieur een gepaste uitvoering is.

Voordelen van onze eiken houten vloeren.

 • Duurzaam
 • Veel verschillende Afwerkingsmogelijkheden
 • Eiken hout is een bijzonder mooie houtsoort
 • Karakter
 • Slijtage vast
 • Nederlandse kwaliteit

Zoekt u een prachtige diepe warme, eiken vloer voor uw huis in de regio Gieltjesdorp? Wij hebben de beschikking over een eigen showroom waar u al onze eikenhouten vloeren kunt bekijken. Of het nu om massief eiken of multiplank gaat maakt niet uit, wij vertellen u er graag over.

Vloerenhal Montfoort levert verschillende soorten houten vloeren, van massief, duoplank tot lamelparket.. Al onze vloeren zijn kwaliteits vloeren van degelijk nederlands makelij. Wat voor sfeer u ook wilt bereiken in uw appartement, met een eiken vloer geeft u uw appartement een extra dimensie.

Lamelparket prijzen liggen een stuk lager dan die van standaard multiplank eiken. Dat heeft te maken met dat er een onderscheid van kwaliteit tussen de beide vloeren. Lamelparket is een meerlaag opgebouwde houten vloer en is de minder prijzige van de twee. Desondanks hoeft multiplank eiken echt niet veel meer te kosten dan de gewone lamelparket.

Een behoorlijk groot assortiment aan eiken multiplanken zal je zeker bij de Vloerenhal Montfoort vinden. Daar verkopen ze echte kwaliteit voor een scherpe prijs. Die goedkope prijs is mogelijk aangezien men het hout in het groot in Europa inkoopt. Waarna de eigen zagerij het verwerkt tot multiplank vloeren.

Ook voldoet het hout wat door de aanbieders wordt geleverd aan het PEFC-keurmerk. De vloeren zijn van Nederlands fabricaat, vandaar dat Vloerenhal Montfoort kan instaan voor de kwaliteit.

Een hele scherpe prijs voor Nederlandse klasse vloeren!

Eiken multiplank rustiek vloer, eiken multiplank rustiek plus vloer? Wat gaat het worden? Kiest u het liefst voor een multiplank eiken?

Een vrij groot voordeel is dat multiplank eiken een veel langere levensduur heeft waardoor uw besteding tevens langer mee gaat. Heeft u budget dan is het zeker iets om te overwegen.

Een eiken multiplank heeft een top laag van eikenhout wat er gewoon uit komt te zien als een massief eiken vloer. Als de vloer eenmaal gelegd is is er geen onderscheid tussen de twee. Door de harde top laag voorkomt het dat deze niet snel zal beschadigen. Onze eiken multiplank vloeren gaan vele jaren mee waardoor u er lang zal genieten.

Heeft u vloerverwarming dan is een multiplank vloer uitermate geschikt.
Tevens bij een zwevende vloer is de multiplank vloer ook te leggen. Wanneer u een multiplank vloer naderhand nog wil nabewerken dan is dat heel simpel te doen. Het naadloos leggen van een multiplank eiken vloer is vaak ook heel simpel te doen.

Multiplank vloer, hoe ziet het er uit?

Aan de prijs van multiplank eiken zal het niet liggen. U krijgt de identieke warme gloed als die van een massief eiken vloer.

Veel goedkope houten vloeren bevatten teveel noesten en scheuren. Niet bij Vloerenhal Montfoort. Je eiken vloer zal er absoluut goed uitzien. Europees eiken hout heeft de reputatie dat het een meer rustig karakter heeft dan Amerikaans eiken. Het heeft uiteindelijk een meer stijlvolle look.

Ook is er een lekker groot assortiment aan verschillende kleuren olien present. Wel zo handig, want uiteindelijk vind je in ieder geval wel een perfecte kleur bij uw interieur.

Hoe laat je een eiken multiplank vloer goedkoop door een vakman?

Ben je handig? Dan is het echt niet moeilijk om een multiplank eiken vloer in eigen beheer te leggen.

Let op de hout werking. Luchtvochtigheid zal steevast het hout laten werken. Als je de ruimte tussen muur en hout voldoende vrij houdt vang je de werking van het hout op. Als je gebruik maakt van deze legservice ben je tenminste verzekerd dat je vloer vakkundig wordt gelegd.

Toch naar iets?

Toch nog op zoek naar iets echt heel anders voor je woning of kantoor dan is een massieve parketvloer wellicht iets voor je. Dat is een gemakkelijke vloer die vast op de ondergrond wordt gelegd. Zwevend is vaak ook denkbaar maar vraag dan van tevoren om raad daarover. Precies zoals met de andere vloeren kan je tevens dit type vloeren met onze olien afwerken.

Vloerenhal Montfoort heeft de beschikking over een showroom waar al onze eiken vloeren te bewonderen zijn en tevens direct te leveren zijn. Uiteraard bent u welkom. Wanneer u op zoek bent naar een eiken vloer van de allerbeste kwaliteit moet u absoluut bij ons in de showroom langskomen.

Lamelparket is een product wat wordt opgebouwd uit een massieve toplaag van eiken hout en een onderlaag van verlijmde berken hout. Overigens niet te verwarren met multiplank. Er zijn wel grote verschillen tussen lamelparket of multiplank. De onderlaag van een multiplank is samengesteld uit multiplexhout wat daardoor duurder is. Vandaar is een multiplank wat duurder dan een lamelparket vloer. De overeenkomst tussen beide is dat de toplaag bestaat uit massief eiken.

Lamelparket informatie.

Lamelparket kan naadloos worden gelegd. Door de onderrug werkt de lamelplank vloer amper onder de werking van vocht en temperatuur schommelingen. Omdat de onderrug uit een kruislings verlijmde onderlaag bestaat en de toplaag bestaat uit eiken is lamelparket een veel minder gevoelig voor krimp of uitzetten als bij een massief houten vloer. Dit soort vloeren zijn daarom eenvoudig te onderhouden en ook heeft lamelparket een lage warmteweerstand. Dat betekent dat de vloer geschikt is voor vloerverwarming.

Zit u in Gieltjesdorp en zoekt u lamelparket voor thuis? Kom dan langs bij Vloerenhal Montfoort.

De pluspunten van lamelparket.

 • Al onze vloeren zijn van hoogwaardig materiaal.
 • Nederlands fabricaat
 • Kan zelf worden gelegd
 • 1000 en 1 kleur keuzes
 • Duurzaam product
 • Kwaliteit en scherpe prijs
 • Gelijk uit voorraad leverbaar
 • Is ook geschikt voor vloerverwarming

Eiken Lamelparket wordt ook geleverd in Gieltjesdorp. Topkwaliteit van Nederlands fabricaat tegen de beste prijzen.

Eikenhouten vloeren - Grenen Vloeren Afleveren En Legservice In Gieltjesdorp
Eikenhouten vloeren - Grenen Vloeren Afleveren En Legservice In Gieltjesdorp

Vraag en Antwoord

Afhankelijk van wat voor vloer varieert de prijs vanaf E. 34,95
Rode eik en witte eik zijn twee populaire keuzes in eikenhouten vloeren en gaan heel lang mee
De goedkoopste eikenhouten vloeren en grenen vloeren vind u bij Vloerenhal Montfoort.
Stijlvolle getinte kleuren zijn gewild maar grijsachtige kleuren met natuurlijke demping en lichtgekalkte tinten zijn geliefd.