Eiken vloer
Grenen Vloer
kopen in Breeveld

De beste kwaliteit houten vloeren uit voorraad leverbaar

Eiken Vloer kopen in Breeveld

Zoekt u een echte eiken vloer voor bij u thuis of bedrijf in Breeveld? Ook voor u een echte eiken vloer van Nederlandse Kwaliteit?

Grenen Vloer kopen in Breeveld

Een echte grenen houten vloer van Nederlandse Top Kwaliteit, in elke kamer? De goedkoopste grenen houten vloer voor bij u thuis of bedrijf in Breeveld van topkwaliteit!

FSC keurmerk bij al onze houten vloeren

Degene die een eiken of grenen vloer bij ons koopt heeft een houten vloer met een duurzaam keurmerk. Dit is een zekerheid voor duurzaamheid en slim beleid bij bosbeheer.

Legservice voor uw eiken of grenen vloer in Breeveld.

U weet niet goed hoe uw vloer te leggen? Niet enkel en alleen komen wij bij u in de regio van Breeveld uw eiken of grenen vloer leveren, tevens kunt u vragen om onze speciale legservice.

Breeveld Houten Vloeren leverancier - Leveren en Leggen

Weet u al precies wat de vele voordelen van grenen houten vloeren zijn? Het gros van de mensen begrijpt wel dat grenen houten vloeren een stuk goedkoper zijn dan eikenhouten vloeren.

Beter gezegd, een grenen houten vloer is goedkoper dan een plastiek laminaat vloer.

U heeft een grenen houten vloer voor dezelfde prijs ipv een gewone laminaat vloer van plastiek. Een kunststof laminaat vloer gaat vaak minder lang mee dan een grenen houten vloer. Een grenen houten vloer kun je opnieuw schuren en opnieuw afwerken. Dat kan niet met een laminaat. Een kunststof laminaat vloer kun je niet schuren en opnieuw afwerken. Met een grenen houten vloer kan dat wel.

Daarbuiten heb je met een grenen vloer wel die natuurlijke houten look die echte warme hout gloed heeft. En bovendien wordt de warmte van de ruimte geabsorbeerd. Dat heeft als een heel groot voordeel dat een grenen houten vloer warmer aanvoelt dan bij normaal kunststof laminaat. Door de isolerende werking van hout voelt dit ook warmer en prettiger aan dan bij een reguliere kunststof laminaat.

Vanwege dat een grenen houten vloeren winkel met verstand van zaken het gehele proces in eigen beheer doet is het mogelijk goedkope grenen houten vloeren aan te bieden. De hout inkoop wordt zelf georganiseerd. Vervolgens wordt het door een houtzagerij bewerkt waardoor er kwaliteitsgrenen vloer van worden gemaakt. Daardoor is de kwaliteit natuurlijk altijd heel hoog. We weten maar al te goed dat de prijs kwaliteit die u voor een grenen houten vloer betaald van hoge kwaliteit is en dat u dat nergens anders in Nederland zal gaan vinden.

U zoekt een eiken vloer en bent woonachtig in de buurt van Breeveld?

De eiken vloer is robuust en gaat een lange tijd mee. Die mensen vinden dit de beste vloerbedekking die er bestaat. Dat is natuurlijk wel logisch want de uitstraling van deze houten vloer is uniek en geeft een ruimte een extra dimensie.

Doordat het een natuur product is past het in elke ruimte van minimalistisch tot modern en klassiek.

Een eiken vloer is bovendien makkelijk in de bewerking. Dit biedt als voordeel dat de vloer eenvoudig kan worden aangepast aan elke ruimte, waardoor er voor ieder interieur een perfecte afwerking is.

De vele goede eigenschappen van eiken houten vloeren.

 • Betrouwbaar
 • Talloze Methodes tot afwerking
 • De vloer heeft dan ook een natuurlijke uitstraling
 • Karakter
 • Kan tegen een stootje
 • Nederlandse kwaliteit

U zoekt een eiken vloer en zit in de regio Breeveld? Kom bij ons langs in onze showroom waar we u graag meer uitleggen over deze eiken vloeren. Of het nu om massief eiken of multiplank gaat maakt niet uit, wij adviseren u graag.

Vloerenhal Montfoort levert verschillende soorten unieke houten vloeren, van massief, duoplank tot lamelparket.. Al deze vloeren zijn kwaliteits houten vloeren van degelijk nederlands makelij. Wat voor interieur u in uw woning ook heeft. Een eiken vloer past elke keer.

De prijs van multiplank eiken is doorgaans duurder dan lamelparket. Dit komt omdat er kwaliteits onderscheid is. Lamelparket is een houten vloer met meerlagen en is de minder prijzige van de twee. Desondanks hoeft multiplank eiken niet een stuk duurder te zijn dan de gewone lamelparket.

Een heel groot assortiment aan eiken multiplanken zal je zeker bij de Vloerenhal Montfoort vinden. Prijs en kwaliteit is dan ook nergens anders zo voordelig te vinden in de rest van Nederland. Die goedkope prijs is mogelijk doordat men het hout grootschalig in Europa koopt. Waarna een zagerij er multiplank vloeren mee maakt.

Een bijkomend punt van belang is dat al het hout voldoet aan het PEFC-keurmerk wat bij de leveranciers wordt besteld. Waarborg van de kwaliteit van de vloeren komt omdat deze van Nederlands makelij zijn.

Houten vloeren van Nederlandse bodem voor hele mooie prijzen!

eiken multiplank rustiek plus vloer, eiken multiplank rustiek vloer? Genoeg keuze Denkt u aan een multiplank eiken?

Uw geld investeren in een muliplank eiken vloer is een goede investering doordat deze vloeren langer meegaan. Als uw budget het toelaat is het zeker te overwegen.

Een eiken multiplank heeft een top laag van eikenhout wat er exact uitziet als een massief eiken vloer. Als de eiken vloer gelegd is ziet u geen onderscheid tussen de twee. Doordat de toplaag hard is, zal deze niet snel beschadigen. Onze eiken multiplank vloeren gaan jaren mee waardoor u er lang van kan.

Multiplank vloeren zijn absoluut geschikt voor een ruimte met vloerverwarming.
En ook bij een zwevende vloer is de multiplank vloer makkelijk te leggen. Een ander voordeel is dat een multiplank vloer op diverse manieren kan worden bewerkt en afgewerkt. Het naadloos leggen van een multiplank eiken vloer is ook heel gemakkelijk te doen.

Hoe komt een multiplank vloer er uit te zien in de huiskamer?

Voor de prijs van een multiplank eiken vloer hoeft u het niet te laten. U kent natuurlijk die prachtige gloed van een massief eiken vloer. Diezelfde gloed heeft u tevens bij een multiplank eiken vloer.

Veel goedkope houten vloeren bevatten teveel noesten en scheuren. Dat zult u niet bij de Vloerenhal Montfoort meemaken. Je eiken vloer zal er een stuk rustiger uitzien. In vergelijking met Amerikaans eiken heeft Europees eiken een wat meer rustiger karakter. Het oogt dan ook een stuk beter.

Tevens ook is er een groot assortiment aan diverse olien met kleuren aanwezig. Daardoor vind u voor ieder interieur een perfecte kleur.

Hoe laat je een eiken multiplank vloer goedkoop door een vakman?

Ben je handig? Dan is het echt niet moeilijk om een multiplank eiken vloer zelf te leggen.

Er zijn natuurlijk wel een paar zaken waar je op moet letten en dat is de houtwerking. Hout zal voortdurend werken onder de invloed van luchtvochtigheid en tevens ook droogte. Wanneer je de ruimte tussen muur en hout genoeg vrij houdt kun je de werking van het hout verhinderen. Je kunt leggen natuurlijk ook aan de vakman uitbesteden.

Wil je toch Iets echt heel anders?

Toch zoekende naar iets echt heel anders voor je huis dan is een massieve parketvloer misschien iets voor je. Dit zijn vloeren die vast op de ondergrond gelegd worden. Wilt u zwevend dan kan dat ook. Ook deze vloeren kunnen in elke type kleur met onze olien worden bewerkt.

Vloerenhal Montfoort heeft een showroom waar al onze eiken vloeren te bewonderen zijn en direct leverbaar. U bent van harte welkom. Zoek je al een tijdje een kwaliteits eiken houten vloer? Neem dan een kijkje in onze showroom in Montfoort. We zien u graag verschijnen koffie staat voor u klaar.

Lamelparket is opgebouwd uit 2 lagen. De top laag is van massief eiken en een onderlaag van berkenhout wat verlijmd is. Lamelparket wordt vaak verward met multiplank. Het onderscheid tussen multiplank en lampelparket zit hem in de details. Het grote verschil zit hem in de onderlaag. Bij een multiplank is de onderlaag gemaakt van duurder multiplex hout. Dat is de reden dat multiplank wat meer kost dan lamelparket. Wel hebben beide type vloer een massief eiken toplaag.

Lamelparket uitleg.

Het belangrijkste kenmerk van lamelparket is dat deze naadloos gelegd kan worden. Een lamelplanken vloer heeft geen last van vocht en temperatuur schommelingen. De onderrug bestaat uit een kruislings verlijmde berken onderlaag. Daar boven op is een eiken toplaag verlijmt. Om die reden is het lamelparket minder kwetsbaar voor krimpen of uitzetten in vergelijking met een massief houten vloer. Dit soort vloeren zijn daarom eenvoudig in onderhoud en ook heeft lamelparket een lage warmteweerstand. Dat betekent dat de vloer geschikt is voor vloerverwarming.

Zit u in Breeveld en zoekt u lamelparket voor thuis? Kom dan langs bij Vloerenhal Montfoort.

De pluspunten van lamelparket.

 • Al onze houten vloeren zijn van hoogwaardig materiaal.
 • Nederlands fabricaat
 • Kan zelf worden gelegd
 • Keuze uit talloze kleuren
 • Betrouwbaar
 • Kwaliteit en hele mooie prijs
 • Gelijk uit voorraad te leveren
 • Geschikt met vloerverwarming

Wij leveren lamelparket ook in Breeveld. Nederlands fabrikaat tegen scherpe prijzen.

Breeveld Eikenhouten vloer - Grenen vloer
Breeveld Eikenhouten vloer - Grenen vloer

Vraag en Antwoord

Afhankelijk van welke vloer is de prijs vanaf E. 34,95
Rode eik en witte eik zijn twee zeer populaire keuzes in eiken vloeren en gaan heel lang mee
Wilt u een goedkope eiken vloer of grenen vloer van topkwaliteit? Kijk dan bij Vloerenhal Montfoort.
De trend naar meer donkere kleuren blijft groeien. Grijze en grijze melanges met of zonder houtskool kleurencombinaties en bruin en grijs. Lichte kleurencombinaties die natuurlijk en gedempt zijn en witte en lichtgekalkte houten vloeren.