Lamelparket
kopen in Utrecht

De beste kwaliteit houten vloeren uit voorraad leverbaar

Lamelparket Vloer kopen in Utrecht

Bestel een goedkope lamelparket bij een betrouwbare houten vloeren bedrijf. Even een goedkoop lamelparket laten leveren en leggen doet u niet echt eventjes tussendoor. De meeste lamelparket leveranciers zeggen vaak de goedkoopste te zijn. Afgezien van al die verkoop praatjes is er toch een vrij groot verschil in de prijs. Waar de prijzen wel heel goedkoop en voordelig zijn is bij de Vloerenhal. Deze winkel staat er ook om bekend de goedkoopste te zijn en geeft daar ook garantie op dat te zijn. Daar zal u zien dat een lamelparketvloer van perfecte kwaliteit zeker voordelig kan zijn. Niet alleen zijn deze vloeren van echt nederlands fabrikaat, ook hebben ze het officiele PEFC keurmerk. Dit keurmerk houdt in dat het hout zorgvuldig en selectief wordt gekapt. Op zoek naar een natuurlijke lamelparket houten vloer voor uw woonkamer of bedrijf in Utrecht? Een eerlijke lamelparkethouten vloer van Nederlandse Kwaliteit, in iedere kamer?

FSC keurmerk voor al onze houten vloeren

Degene die een lamelparket vloer bij ons besteld heeft een houten vloer met een speciaal keurmerk. Dat betekent een waarborg voor degelijkheid en weldoordacht bosbeheer.

Legservice voor uw houten lamelparket vloer in Utrecht.

Geen tijd om zelf de vloer te leggen? Heeft u geen tijd om uw houten vloer zelf te leggen? Maak dan gebruik van onze legservice.

Utrecht Houten Vloeren leverancier - Leveren en Leggen

Lamelparket heeft twee lagen. De toplaag is massief eiken hout en de onderlaag bestaat uit berken hout wat verlijmd is. Lamelparket wordt maar al te vaak vergeleken met multiplank. Het onderscheid tussen multiplank en lampelparket zit dan ook in de details. Het verschil zit hem in de onderlaag. Bij een multiplank is de onderlaag gemaakt van duurder multiplex hout. Daarom is een multiplank wat duurder dan lamelparket . De overeenkomst tussen beide vloeren is dat de toplaag bestaat uit massief eiken.

De voordelen van lamelparket.

Lamelparket kan naadloos gelegd worden. Een lamelplanken vloer heeft geen last van vocht en temperatuur schommelingen. Omdat de onderrug bestaat uit een kruislings verlijmde onderlaag en de toplaag uit eiken is lamelparket een veel minder kwetsbaar voor krimp of uitzetten als bij een massief houten vloer. Een houten vloer is erg makkelijk in onderhoud, daarnaast heeft lamelparket een lage warmteweerstand. Wat hem geschikt maakt te gebruiken met vloerverwarming.

Bent u op zoek naar lamelparket voor bij u thuis in Utrecht? Kom dan langs bij Vloerenhal Montfoort.

Voordelen van ons lamelparket.

  • Eersteklas materiaal.
  • Nederlandse kwaliteit
  • Kan zelf worden gelegd
  • Kleur keuzes zijn onbegrensd
  • Het is een betrouwbaar product
  • Kwaliteit en hele scherpe prijs
  • Alle vloeren rechtstreeks uit voorraad te leveren
  • Is geschikt voor vloerverwarming

Eiken Lamelparket wordt ook geleverd en gelegd in Utrecht. Wij leveren Nederlands fabricaat, topkwaliteit tegen voordelige prijzen.