Lamelparket
kopen in Utrecht

De beste kwaliteit houten vloeren uit voorraad leverbaar

Lamelparket Vloer kopen in Utrecht

Bestel een goedkope lamelparket bij een betrouwbare houten vloeren bedrijf. Even een goedkoop lamelparket laten leveren en leggen doet u niet echt eventjes tussendoor. De meeste lamelparket leveranciers zeggen vaak de goedkoopste te zijn. Afgezien van al die verkoop praatjes is er toch een vrij groot verschil in de prijs. Waar de prijzen wel heel goedkoop en voordelig zijn is bij de Vloerenhal. Deze winkel staat er ook om bekend de goedkoopste te zijn en geeft daar ook garantie op dat te zijn. Daar zal u zien dat een lamelparketvloer van perfecte kwaliteit zeker voordelig kan zijn. Niet alleen zijn deze vloeren van echt nederlands fabrikaat, ook hebben ze het officiele PEFC keurmerk. Dit keurmerk houdt in dat het hout zorgvuldig en selectief wordt gekapt. Op zoek naar een natuurlijke lamelparket houten vloer voor bij u in huis of bedrijf in Utrecht? Een authentieke lamelparkethouten vloer van Nederlandse Kwaliteit, in iedere kamer?

Duurzame houten vloeren met FSC keurmerk

Alle houten vloeren hebben een speciaal keurmerk. Dit is een garantie voor degelijkheid en weldoordacht bosbeheer.

Onze legservice ook bij u in Utrecht.

U kunt uw vloer niet echt zelf leggen? We komen niet enkel en alleen bij u in de regio van Utrecht uw lamelparket vloer leveren, ook kunt u vragen om onze legservice.

lamelparket houten vloeren Utrecht

Lamelparket wordt opgebouwd uit een massieve top laag van eiken hout en een onder laag van verlijmde berken hout. Deze niet met multiplank te verwarren. Een multiplank heeft een andere onderlaag dan lamelparket. Het verschil zit hem in de onderlaag. Bij een multiplank is de onderlaag gemaakt van duurder multiplex hout. Dat is de waarom multiplank wat meer kost dan lamelparket. De overeenkomst tussen beide vloeren is dat de toplaag bestaat uit massief eiken.

De voordelen van lamelparket.

Het belangrijkste kenmerk van lamelparket is dat deze naadloos gelegd kan worden. Een lamelplanken vloer heeft geen last van vocht en temperatuur schommelingen. De onderrug bestaat uit een kruislings verlijmde berken onderlaag. Boven op de deze onderrug is een eiken toplaag verlijmt. Om die reden is het lamelparket minder kwetsbaar voor krimpen of uitzetten in vergelijking met een massief houten vloer. Dit soort vloeren zijn daarom eenvoudig te onderhouden en ook heeft lamelparket een lage warmteweerstand. Wat hem geschikt maakt te gebruiken met vloerverwarming.

Bent u op zoek naar lamelparket voor bij u thuis in Utrecht? Kom dan langs bij Vloerenhal Montfoort.

De voordelen van lamelparket.

  • Al onze houten vloeren zijn van eersteklas materiaal.
  • Nederlandse kwaliteit
  • Kan zelf worden gelegd
  • 1000 en 1 kleur mogelijkheden
  • Het is een betrouwbaar product
  • Kwaliteit en hele scherpe prijs
  • Direct uit voorraad te leveren
  • Is geschikt voor vloerverwarming

Eiken Lamelparket wordt ook geleverd en gelegd in Utrecht. Wij leveren Nederlands fabricaat, topkwaliteit tegen voordelige prijzen.